Undgå tøjkriser med broderi

0

Kunne din garderobe godt have brug for at blive piftet lidt op? Allerede få uger efter vi har købt nyt tøj, bliver mange trætte af det og synes, at det er for kedeligt og uinspirerende. Det kan så resultere i en tøjkrise, der til sidst ender i, at vi køber endnu mere nyt tøj. Dette kan ende som en ond cirkel, der både bliver dyr, tidskrævende og i det hele taget gør os i rigtig dårligt humør.

 

Der findes dog heldigvis en vej ud af denne onde cirkel og de mange tøjkriser. Hvis du broderer på dit tøj, vil det få et nyt liv og fuldstændigt ændre udtryk. Det er utroligt, hvor stor en forskel det gør, og det vil overraske dig, hvor meget du kan komme til at holde af dine gamle T-shirts igen.

Se mere her, hvis du er klar på at kaste dig ud i en ny verden af broderi og et gensyn med de gamle klæder.

 

Kom godt fra start

Der er ikke mange ting, du skal have styr på, inden du kan starte dit broderi-projekt. Broderi er nemlig ikke noget, der kræver meget udstyr og teknik, så det er virkelig nemt at gå til. Følgende ting er dog gode at tage stilling til, før du sætter projektet i gang:

 

  • Hvad vil du brodere på – en T-shirt, en pude, en taske eller noget helt fjerde?
  • Hvilken farve og tykkelse skal broderigarnet eller -tråden have?
  • Vil du brodere et motiv, en tekst eller noget andet?
  • Hvilken type af nål eller andet udstyr vil du bruge?

 

Når først du har gjort dig disse overvejelser, er det bare om at komme i gang. Hvis du ikke har prøvet at brodere før og derfor ikke ved, hvilket udstyr du skal bruge, kan du læse om det på Rito.dk. Der er også et stort udvalg af broderibøger, der kan give inspiration.

 

Share.

Comments are closed.