Sådan undgår du at få en kaotisk garderobe

0

At skulle finde tøj i en garderobe som generelt er præget af rod og kaos, kan være tæt på umuligt. Derfor er det vigtigt at få noget struktur og nogle metoder til hvordan man undgår, at komme helt derud alt i skabet, ligger i en kæmpe bunke på gulvet.

Anskaf dig et bøjlestativ

Ved at anskaffe sig et stativ hvorpå du kan hænge dit tøj på bøjler, undgår du en rodet garderobe, idet du nu har et klart overblik over alt dit favorit modetøj. Du behøver nu heller ikke længere rode alle skufferne ud, for at finde den helt rigtige sweater. Dit nye overblik gør også at du i højere grad nu kan tage stilling til hvilket tøj du mangler, og aktivt online fx kan lede efter toppe til kvinder.

Organiser sokker og undertøj i små kurve

Noget som også hurtigt kan bidrage til kaosset i garderoben, er hvis de forskellige mindre, men meget nødvendige tøjdele, flyder ud over det hele. Derfor kan en rigtig god måde at løse dette på, være ved at købe en masse kurve, så man kan få en ordentlig struktur, og samtidigt sørger for at adskille fx sokker og ens undertøj, for igen at få et bedre overblik, og en måske endda en direkte nemmere hverdag.

Adskil sommer og vintertøj

I et land som Danmark har vi generelt rigtigt meget tøj, til hver af de forskellige sæsoner. Derfor kan det være en rigtig god ide, hvert halve år at sortere ud i det tøj man ved man ikke kan få brugt om fx vinteren. Herefter kan man opbevare det på loftet eller i skuret, og når sommeren atter kommer, kan man tage det frem igen. På den måde undgår man at blive forvirret af irrelevant tøj, som man alligevel ikke kan have glæde af i lige den sæson.

Share.

Comments are closed.