HAY spisebordsstole – 6 eksempler på moderne spisebordsstole

0

Indhold på side:

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er de færreste danskere, der ikke kender til HAY. Den danske designvirksomhed er vokset til at være ét af de stærkeste brands på det danske marked – og det er imponerende taget i betragtning af, at brandet blevet stiftet af Rolf og Mette Hay tilbage i 2002. Der er sket meget siden dag og i dag kan HAY blandt andet bryste sig af en række produkter, der er designet af nogle af verdens dygtigste designere.

De mange designere arbejder sammen med det danske designteam, der vokser dag for dag. Deres team arbejder for at skabe moderne designklassikere af høj kvalitet, der kan erhverves til overkommelige priser. Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er sket meget siden den spæde opstart og i dag har HAY udviklet sig særdeles meget. Danskerne kender brandet i høj grad for at fremstille designprodukter, der er synonym med moderne og funktionelt design. På samme tidspunkt er der også fokus på høj kvalitet.

Som du med garanti er opmærksom på, så vægtes det særdeles højt, at produkterne fra HAY stemmer godt overens med den skandinaviske designfilosofi, der bygger på et minimalistisk og æstetisk udtryk. Deres produkter og brand er under konstant forandring og udvikling. Det er bl.a. ensbetydende med, at de hele tiden eksperimentere med nye materialer, spændende teknologier og andre arbejdsmetoder, der – i sidste ende – skal forbedre deres produkter, hvilket inkluderer både spisebordsstole, interiør og andet.

Det er med garanti også deres fokus på at forbedre deres produkter, materialer og deslige, der har været med til at sikre, at HAY har formået at forplante sig i danskernes hukommelse som værende et moderne brand, der kan bryste sig af, at være både spændende og nyskabende i forbindelse med både møbler, interiør og så videre. Der er mange designere, der har fået muligheden for at arbejde med HAY, hvilket både tæller danske designere såvel som internationale designere som Scholten & Baijings, Clara Zweigbergk, Stefan Diez, Erwan Bouroullec og Ronan.

HAY spisebordsstole – Moderne og æstetiske stole til spisebordet

HAY er et dansk designbrand, der beskæftiger sig med design af alskens former for boligtilbehør såvel som møbler, hvilket naturligvis også tæller op til flere spisebordsstole. Deres mange stole udmærker sig blandt andet ved at byde på nogle enkle og stilrene designs, der passer særdeles godt ind i ethvert dansk hjem. De mange lækre HAY spisebordsstole stemmer godt overens med den danske designfilosofi, hvorfor de blandt andet står rigtig godt til både moderne såvel som klassisk dansk design.

Hvis du overvejer at investere i en række spisebordsstole fra HAY, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at de forskellige stoles stilarter varierer fra helt moderne design til et mere retropræget udseende. Uanset om du vælger den ene eller anden form for spisebordsstol fra HAY, så kan du være helt og aldeles sikker på, at du får en rigtig god komfort og naturligvis også en række smukke spisebordsstole. Nedenfor bliver du præsenteret for en række forskellige stole fra HAY.

HAY – About a Chair

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at About a Chair er én af de mest velkendte og nærmest ikoniske stole fra HAY. Der er tale om en spisebordsstol, der byder på et både let og enkelt design. Selve idéen bag denne stol har været, at udvikle en stol med en både iøjnefaldende enkelhed, men samtidig også en stol, der har et moderne udtryk – det er dét Hee Welling (designeren bag) har sat som mål for About a Chair.

Det har også resulteret i, at About a Chair fra Hee Welling og HAY er en stol, der ikke blot egner sig rigtig godt til rundt om spisebordet, men også sagtens kan bruges som stol i stuen, rundt om mødebordet eller blot på kontoret. Der er tale om en stol med et væld af anvendelsesmuligheder, hvilket naturligvis også er den primære årsag til, at stolen har opnået en helt særlig popularitet på det danske marked.

Stolen er naturligvis fremstillet af de bedst tænkelige materialer, da det ikke blot er designet, der er top-of-the-line hos HAY. About a Chair kommer med et sæde, der er blevet fremstillet polypropylen, som du har mulighed for at vælge i en række forskellige farver. I dette tilfælde er stellet blevet fremstillet af egetræ, der er blevet sæbebehandlet. Der findes dog flere forskellige modeller, hvorfor det ikke blot er selve sædet, du kan få i forskellige farver.

About a Chair bliver – som standard – leveret med plastikglidere, der er blevet skruet fast. Hvis du ønsker at den i stedet skal være udstyret med såkaldte filtglidere, så skal du selv sørge for at bestille disse ved siden af – det er dog heldigvis nemt og enkelt blot at klikke disse ud over de plastikglidere, der allerede sidder på stolen. Derfor vil det naturligvis heller ikke være noget, der kommer til at skabe problemer med din About a Chair.

HAY – About a Chair AAC12

Hvis du er af den opfattelse, at About a Chair-stolen, der er blevet beskrevet ovenfor er en spændende model, men dog alligevel mener, at den er en kende for stor til at have stående ved dit spisebord, så kan du med fordel vælge at se nærmere på About a Chair AAC12, der også er en rigtig lækker spisebordsstol med et æstetisk og moderne udseende, der er blevet designet af Hee Welling i samarbejde med HAY.

Som du med garanti også har observeret, så er der her tale om en mindre spisebordsstol, der ikke er formet som en skal på samme vis som stolen, der er beskrevet ovenfor. Det ændrer dog bestemt ikke på det faktum, at der er tale om en spisebordsstol, der er særdeles moderne og har et meget enkelt design, der gør, at den passer ind i ethvert dansk hjem, da den er designet med henblik på at stemme overens med den skandinaviske designfilosofi.

Denne udgave af About a Chair er naturligvis også blevet fremstillet af de selvsamme materialer som stolen, der er blevet beskrevet ovenfor. Det betyder også, at den kommer med et sæde, der er blevet fremstillet af polypropylene (der er en slidstærk og kraftig form for plastik), mens benene er blevet fremstillet af egetræ, der efterfølgende er blevet sæbebehandlet. About a Chair AAC12 kan dog fås i forskellige varianter, hvor både sæde og ben varierer i forhold til farve.

Ydermere, så kommer About a Chair AAC12 også med såkaldte plastikglidere, der – som standard – er blevet skruet fast på stolen. Hvis du derimod er interesseret i at have filtglidere siddende på din stol, så skal du selv sørge for at købe dem ved siden af (og det er bestemt pengene værd). Det er ganske nemt at have med dette at gøre, da du blot kan klikke dine filtglidere ud over plastikgliderne – nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

HAY – Hee Dining Chair

Hee Dining Chair er ligeledes også en særdeles populær og samtidig også uhyre stilren og enkel stol, der er blevet designet og fremstillet af HAY. Derfor kan du selvfølgelig også være helt og aldeles sikker på, at stolen passer rigtig godt til den moderne boligindretning, uanset hvordan du ellers har valgt at indrette din bolig. Hee Dining Chair vil med garanti også passe uhyre godt til lige netop dit spisebord og resten af din indretning i din spisestue eller dit køkken.

Ét af de faktorer, der er med til at gøre at Hee Dining Chair skiller sig ud fra mængden af øvrige spisebordsstole fra både HAY og andre producenter er, at den er blevet fremstillet af pulverlakeret stål, hvilket også er ensbetydende med, at den faktisk også er velegnet i forbindelse med udendørs brug. Hvis du gerne vil have en række stole til dit spisebord, som også sagtens kan tages med ud, hvis du mangler yderligere stole udenfor.

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at en række Hee Dining Chairs fra HAY, der er blevet fremstillet i stål og efterfølgende er blevet pulverlakeret med hvid vil stå særdeles godt til ethvert bord. Stolen kan naturligvis også findes i en række forskellige farver, hvis ikke du mener hvid er den rette farve for dine spisebordsstole eller hvis du derimod blot er af den opfattelse, at hvid ikke rigtigt er farven for dig.

Stolen har en rigtig god størrelse, der gør, at den er velegnet til at skulle bruges ved ethvert spisebord – uanset om det er stort eller småt. Mere specifikt, så måler den nemlig 41 cm./58 cm. i bredden, 40 cm./50 cm. i dybden og ligeledes også 46 cm./78 cm. i højden. I og med, at Hee Dining Chair er fremstillet i stål og efterfølgende er blevet pulverlakeret, så skal du naturligvis være opmærksom på, at du kan gøre stolen mere komfortabel med en lille pude.

HAY – FDB J104

Hvis du leder efter en klassisk og funktionel type af spisebordsstol, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på FDB J104 fra HAY. Der er nemlig tale om en spisebordsstol, der byder på et meget klassisk, elegant og stilrent look, der faktisk gør, at den både kan bruges som spisebordsstol, men dog også som en stol, der blot skal stå frit et sted i din bolig.

Stolen er designet af den danske designer, Jørgen Bækmark, der er kendt for hans evne til at designe klassiske møbler, der dog samtidig harmonerer godt med de moderen dyder og tendenser – og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at FDB J104 bestemt ikke er nogen undtagelse. Der er nemlig tale om en enkel spisebordsstol i sin absolut reneste form, hvilket selvfølgelig også betyder, at hele stolen er blevet fremstillet af bøg af den bedste kvalitet.

Hvis du er blevet forelsket i den lækre og rene FDB J104 fra HAY og Jørgen Bækmark, så har du faktisk også mulighed for at investere i denne spisebordsstol i intet mindre end fire forskellige farver, hvorfor du med garanti også kan finde en farve, der passer godt til dig. Du kan blandt andet få den i både sort, hvid, rød og grå, men hvis du ønsker at holde den helt naturlig, så kan den også fås i natur.

FDB J104 fra HAY er – som sagt – fremstillet udelukkende i bøgetræ af den absolut bedste kvalitet, hvorfor du er garanteret en slidstærk og holdbar stol. Ikke nok med det, så kan du også være sikker på, at FDB J104 fra HAY har en særdeles god størrelse, der gør, at den passer til ethvert spisebord, hvad end det er stort eller småt. Mere specifikt, så måler den nemlig 57 cm. i bredden, mens dybden lyder på 47 cm. og højden lyder på 44,5 cm. (til sædet) og 73 cm. (ryglæn).

HAY – J77 Chair

Denne stol deler rigtig mange forskellige aspekter med FDB J104, der er blevet beskrevet ovenfor, da fokus ligeledes har været på at skabe en særdeles funktionel stol med et meget klassisk og selvfølgelig også æstetisk udseende i forbindelse med denne stol, der i øvrigt går under navnet J77 Chair. Hvis du er rigtig glad for det klassiske design, der giver dig muligheden for at kombinere klassisk design med moderne dansk design, så er J77 Chair bestemt noget for dig.

Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du – uden problemer – kan gøre brug af J77 Chair fra HAY som værende en spisebordsstol, men du kan naturligvis også sagtens gøre brug af den som værende en stol, der står frit i stuen, i entréen el.lign. Hele stolen er fremstillet i bøg af absolut bedste kvalitet, hvilket er med til at sikre, at stolen er både slidstærk og særdeles holdbar, mens det også giver stolen det helt rette look.

Apropos det rette look, så kan du være sikker på, at du også kan få J77 Chair i et look, der appellerer til dig. Ikke nok med, at der er tale om en elegant og moderne spisebordsstol, der kan bryste sig af, at være designet i overensstemmelse med klassiske designdyder, så er der faktisk mulighed for at vælge stolen i intet mindre end fire forskellige farver. J77 Chair fås nemlig i sort, hvid, coral og grå, men kan dog også fås i natur.

Selvom J77 Chair har en del fællestræk med FDB J104, der også er beskrevet ovenfor, så er det faktisk ikke samme designer, der står bag. J77 Chair er nemlig designet af Folke Pålsson der oprindeligt designede denne stol som en del af FDB’s møbelkollektion tilbage i 1950’erne, som HAY har fået mulighed for at relancere. Det er også en understregelse af, at tremmestolen J77 Chair – uden tvivl – er en klassisk stol, der dog harmonerer godt med moderne dansk design.

HAY – Soft Edge

Hvis du leder efter en spisebordsstol, der byder på et særdeles enkelt, men dog samtidig elegant design, så det ikke ender med at være for kedeligt, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Soft Edge. Det er en spisebordsstol fra HAY, der kan bryste sig af lige netop dette, hvorfor der ikke skal være nogen tvivl om, at du med garanti også vil være glad for Soft Edge.

Stolen er blevet designet af Iskos-Berlin. I designprocessen har der været et særligt fokus på at sikre, at stolen formår et både enkelt og elegant design, men ikke nok med det, så har der også været pålagt et stort fokus på at sikre, at stolen er komfortabel og derfor kommer den med et blødt formet sæde og en ryg, der ligeledes også er formet efter ryggen – og det er med til at sikre, at du altid sidder rigtig godt i stolen.

Soft Edge er naturligvis en spisebordsstol, der kan bryste sig af et design, der er både enkelt og stilrent. Det er blandt andet med til at sikre, at denne stol harmonerer rigtig godt med langt de fleste boligindretninger her i Danmark, hvilket også betyder, at stolen passer sammen med rigtig mange forskellige typer af spiseborde. Derfor kan du også roligt vælge at investere i en række Soft Edge-spisebordsstole til dit spisebord i køkkenet eller i spisestuen.

Der skal selvfølgelig heller ikke herske nogen tvivl om, at Soft Edge fra Iskos-Berlin og HAY byder på en særdeles god størrelse. Det gør, at den sagtens kan passe til ethvert spisebord, uanset om du har et stort eller småt spisebord, der har plads til mange eller få stole. Mere specifikt, så måler den 50 cm. i længden, 54,5 cm. i bredden og har en højde, der lyder på 78,8 cm (målt til toppen af ryglænet).

HAY spisebordsstole tilbud – find HAY-stole til gode priser

Hvis du længe har gået med drømmen om, at kunne udstyre dit spisebord med en række lækre spisebordsstole fra et brand som HAY, så har du med garanti også længe lagt mærke til, at der findes en lang række forskellige alternativer, der kan købes til billigere priser. Faktum er dog, at du hverken får den samme materiale- eller designmæssige kvalitet, hvis du vælger at investere i spisebordsstole fra et andet brand end HAY – det skal der ikke være nogen tvivl om.

Du skal dog ikke lade dig begrænse af det økonomiske aspekt, da der ofte er mulighed for at gøre en god handel på nettet. Du kan blandt andet være heldig at finde en række rigtig gode HAY spisebordsstole tilbud rundt omkring hos diverse danske webshops – sommetider kan du endda være så heldig, at de afholder deciderede HAY spisebordsstole udsalg. I begge tilfælde er der mulighed for at spare rigtig mange penge på møbler fra HAY, hvilket du naturligvis skal sørge for at udnytte.

Hvis blot, du sørger for at holde øjne og øre åbne, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du med garanti også vil støde på et rigtig godt tilbud eller et spændende udsalg på et tidspunkt. Der findes et væld af danske webshops, der forhandler spisebordsstole (og andre typer af stole) fra HAY, så derfor er der også mange steder, hvor der potentielt set kunne være tilbud eller udsalg. Derfor bør du også surfe lidt rundt.

Share.

Leave A Reply