Gåture og frisk luft til hjernen

0

Det at få en pause fra alting, kan du måske sommetider længes efter. I en travl hverdag, som i forvejen kan være svær at finde hoved og hale i, kan det være svært at få presset en gåtur ind. En travl hverdag betyder nemlig mindre tid til dig, hvilket set med et længere perspektiv, kan få nogle konsekvenser. Tag derfor tid ud af din hverdag, måske 30 minutter til en gåtur, hvor du kan nyde og være dig – det er godt givet ud på den længere bane.

Gåture er guld værd

Gåture betyder ikke nødvendigvis, at du skal gå en tur i skoven. En gåtur kan blot betyde, at du går rundt i dit nabolag. Indlæg gåture i din planlægning over ugen for på den måde, er du sikret, at du får afsat tid til det. Gåture er guld værd på forskellige måder, hvis du f.eks. går med en ven eller veninde, så får I nydt hinandens selskab og tilbragt tid sammen. Hvis du har brug for alene-tid, en pause til kun dig, så hjælper gåture dig. En gåtur er som terapi for dit velvære og sind. Tankerne kan få lov til at holde pause, du kan være afslappet, slippe alle spændinger og gøremål.

Fodtøj og påklædning

På ens gåture kan du opleve forskelligt vejr og årstider alt efter, hvilken tid på året, at du går dine ture. Derfor kræver gåture gode Nature sko – Køb et par behagelige og elegante sko fra Nature til hverdag og fritid. Når du kommer hjem fra din gåtur, kan du stille dem ind i skabet i dit bryggers, så de er klar til næste gang, at du skal have dem i brug. Dine Nature sko kan du bruge til forskellige lejligheder, og ikke kun dine friske gåture. Som man siger ”Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun dårlig påklædning” sørg for, at du har overtøj til ethvert vejr – kom ud og nyd naturen og dine omgivelser.

Share.

Comments are closed.