Sådan afværger du en skokrise

0

De fleste kender til tøjkriser, men har du også oplevet en skokrise? Du har fundet et outfit, der er on point, men du mangler det perfekte par sko til at fuldende dit look. Vil du undgå at ende i denne situation, så får du her et par tips til, hvordan du får en fuldendt skosamling.

Sko til hverdag og til fest

Kort sagt handler det om at have sko, der kan bruges til alle farver og typer af tøj. Et par sorte sneakers er gode at have, hvis du vil køre en afslappet stil, men stadig vil sætte smæk på farverne på dit tøj.
Har du et arbejde, hvor du går meget, er det en god idé at investere i et andet par sneakers, hvor der i højere grad er fokus på komfort end på udseendet. Dine fødder vil takke dig for det. Derudover vil to par støvler – et par med hæl og et par uden – sikre dig, at du kan skrue lidt på graden af, hvor festlig du ønsker at være. Hos Högl finder du sko og støvler til enhver anledning.
Til de varmere dage er det rart at have et par ballerinasko eller loafers. De kan bruges til både jeans og kjoler og til hverdag og fest. Derudover kan du investere i to par stiletter med forskellige højde på hælen, så du både har et par, du kan danse i hele natten og et par til brug ved receptioner eller andre mere formelle lejligheder. God shopping!

Share.

Comments are closed.