HAY Tøjstativ – Moderne og minimalistiske tøjstativer

0

Indhold på side:

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at mange danskere med hang til elegant og minimalistisk design er rigtig glade for HAY og deres produkter. Det er også ensbetydende med, at hvis du leder efter et nyt tøjstativ, så er det en oplagt mulighed at se nærmere på de forskellige typer af HAY tøjstativ, der kan findes på det danske marked.

Hvis du er rigtig glad for minimalisme og elegance i ét, så er der ikke nogen tvivl om, at et tøjstativ fra HAY er det helt rette valg for dit vedkommende, da de ikke blot kan bryste sig af, at være minimalistisk udformet, men samtidig har de også et både stilrent og elegant udtryk, der passer ind i enhver husholdning og passer med garanti også til dine præferencer.

HAY har designet og fremstillet to varianter af deres unikke tøjstativ. Du finder derfor også to forskellige varianter, der varierer i forhold til både størrelse og anvendelsesformål. Du har muligheden for at vælge mellem henholdsvis et tøjstativ, der går under navnet HAY Loop Stand Wardrobe og en anden variant, der har fået navnet HAY Loop Stand Hall.

Begge modeller kan fs i en række forskellige farver. Formålet med HAY Loop Stand Hall er, at det skal fungere som en mindre version af Loop Stand Wardrobe, der kan bruges til entréen. I og med, at HAY Loop Stand Wardrobe er en kende større, så er det også et tøjstativ, der egner sig bedre til at blive brugt i soveværelset eller i din garderobe.

HAY Tøjstativ – Loop Stand Wardrobe

Det første tøjstativ fra HAY på listen er ligeledes også den største variant. HAY Loop Stand Wardrobe er beregnet til brug i forbindelse med din garderobe og er det foretrukne valgt blandt de forskellige HAY-tøjstativer. Som nævnt ovenfor, så er der her tale om en større model, der både giver dig god plads, og sikrer, at det står både godt og stabilt.

Det er takket være de tre ben, at det står særdeles godt på jorden, men samtidig er det også dét, der er med til at give dette HAY tøjstativ et meget unikt look, som den anerkendte, danske designer, Leif Jørgensen, står bag. Der skal ikke være nogen tvivl om, at Leif Jørgensen har vundet stor anerkendelse for designet af dette tøjstativ.

Er primært henvendt til soveværelset

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Loop Stand Wardrobe er et tøjstativ, der hovedsageligt er henvendt til brug i soveværelse eller garderobe. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan bruges andre steder, hvis du har et ønske om, at kunne bruge det et andet sted end i dit soveværelse eller i din garderobe.

Det skal desuden også nævnes, at benet i midten er placeret på en sådan vis, at du får muligheden for at dele dit stativ op, så du f.eks. kan opdele dit tøj efter faktorer som enten farve, type, størrelse eller noget helt fjerde. Det er op til dig selv at vurdere, hvordan du ønsker at opdele stativet og dit tøj og dine accessories.

Er du bosat med en kæreste eller en partner, så er benet i midten selvfølgelig også oplagt, hvis du/I har et ønske om, at kunne deles om det respektive tøjstativ. Det er nemlig ganske nemt at dele stativet op på en sådan vis, at det kan garanteres, at I har lige meget plads på tøjstativet, så der ikke er nogen, der føler at opdelingen er uretfærdig.

Kan bruges til både privat- og erhvervsmæssig brug

Ikke nok med, at der findes et utal af danske forbrugere, der er særdeles glad for at benytte sig af HAY Loop Stand Wardrobe i privat regi, så er det ligeledes også et HAY tøjstativ, der i høj grad bliver anvendt i en professionel og dermed også erhvervsmæssig regi. Eksempelvis findes der et væld af danske tøjbutikker, der benytter sig af lige netop dette tøjstativ i deres butik eller butikker.

Det skyldes, at tøjstativet gør det muligt at fremvise deres tøj på elegant vis. Der er også stor sandsynlighed for, at du selv har besøgt en tøjbutik, hvor de benytter sig af enten ét eller flere stativer fra HAY til at fremvise både deres tøj og deres accessories – og det er naturligvis ganske forståeligt, da Loop Stand Wardrobe er både elegant, praktisk og særdeles unikt.

Vælg mellem flere forskellige farver

Hvis du har forelsket dig i HAY Loop Stand Wardrobe, så får du muligheden for at købe i intet mindre end tre forskellige farver; sort, grå og hvid. Det er meget neutrale og stilrene farver, hvilket naturligvis skyldes, at idéen med tøjstativet er, at det skal være meget minimalistisk, elegant og stilrent – og det må bestemt siges at være lykkedes i bedste stil.

Dette tøjstativ fra HAY er blevet fremstillet i pulverlakeret stål af rigtig god kvalitet. Det er både med til at frembringe et særdeles moderne design, men det er desuden også med til at sikre en særdeles god holdbarhed, som ligeledes er en faktor, som HAY har stor fokus på. Derfor er du både garanteret et tøjstativ af særdeles høj kvalitet, med et elegant design, hvis du vælger HAY Loop Stand Wardrobe.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du ganske enkelt ikke finder et tøjstativ, der er mere simpelt og moderne end denne model fra HAY. Det er et tøjstativ, der kan bryste sig af et tidløst design, der er stilrigtigt og moderne udført, hvilket det naturligvis fortsætter med at være de næste mange år.

  • Størrelse: B 130 cm., D 60 cm., H 150 cm.
  • Materiale: Pulverlakeret stål
  • Pris: 1.493,-

HAY Tøjstativ – Loop Stand Hall

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det godt kan være en kende vanskeligt at se forskel på de to tøjstativer fra HAY, hvis du netop har læst om Loop Stand Wardrobe ovenfor. Den primære forskel er naturligvis også, at størrelsen af Loop Stand Hall er en kende mindre end Wardrobe-varianten.

Mere specifikt, så vil du opleve, at HAY Loop Stand Hall er både en kende smallere og samtidig ikke helt så stor i dybden – højden er dog ens på de to stativer. Der har nemlig kun været fokus på at sikre, at længde og dybde bliver reduceret på denne variant af det prominente og meget anerkendte HAY tøjstativ. Derfor skal du heller ikke frygte, at højden af stativet er for lav.

Denne variant af tøjstativet fra HAY er særligt ideelt for dig, der ikke har synderligt meget plads at gøre godt med i dit soveværelse eller i din garderobe. Det primære formål med tøjstativet er dog – uden tvivl – at det kan bruges i din entré, hvor både du og dine gæster har mulighed for at hænge dit overtøj, når både de og du kommer ind af hoveddøren og træder ind i din entré.

Ideel som værende stumtjener i din entré

Det kan naturligvis sagtens tænkes, at du før i tiden er stødt på Loop Stand Hall, hvor det er blevet omtalt som værende en HAY stumtjener. Det officielle produktnavn indikerer det dog som værende et tøjstativ, men det egner sig selvfølgelig rigtig godt til at blive brugt i din entré som værende en stumtjener, hvilket langt de fleste også bruger tøjstativet fra HAY til.

Der er cirka 40 cm. plads (det er bredden på stativet) til bøjler, hvor der nemt vil kunne findes plads til hele familiens jakker, frakker, halstørklæder og andet overtøj, men samtidig vil der også være plads til gæsters overtøj på dit HAY Loop Stand Hall – og det er selvfølgelig også dét langt de fleste personer vælger at bruge deres Loop Stand Hall fra HAY til.

Derfor skal der naturligvis heller ikke være nogen tvivl om, at det er et ideelt valg for dig, der leder efter et tøjstativ, der skal stå i din entré, så skal du bestemt vælge at se nærmere på HAY Loop Stand Hall. Det skyldes, at det både har en rigtig god størrelse og samtidig også er et både moderne, elegant og selvfølgelig også yderst stilrigtigt tøjstativ, der passer til enhver entré eller ethvert bryggers.

I og med, at Hall-varianten er væsentligt mindre end Wardrobe-varianten, så er det selvfølgelig også meget nemmere at finde plads til dette tøjstativ i din entré, uanset hvor stor den er og uanset hvor meget plads, du har at gøre godt med. På lige fod med det andet tøjstativ, så er der også mulighed for at købe dette tøjstativ (eller stumtjener, om man vil) fra HAY i flere forskellige farver.

  • Størrelse: B 130 cm., D 60 cm., H 150 cm.
  • Materiale: Pulverlakeret stål
  • Pris: 1.343,-

HAYs tøjstativer er kendt for at være elegante og moderne

HAY er ét af de danske interiør- og designbrands, der har gjort sig mest bemærket i løbet af de seneste mange år. De har lanceret en lang række forskellige produkter, der har opnået stor anerkendelse – ikke blot her i landet, men samtidig også i store dele af den resterende verden, og det ser bestemt ikke ud til, at det er noget, de har intentioner om at stoppe med lige foreløbigt.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at deres forskellige typer af tøjstativer (HAY Loop Stand Hall og HAY Loop Stand Wardrobe) i særdeleshed har gjort sig bemærket på det danske marked ved at kunne bryste sig af et design og et look, der er både elegant og moderne, hvilket også er dét, der har gjort, at de forskellige HAY tøjstativer appellerer til mange danske forbrugere.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at deres tøjstativer har et tidløst design, der ikke blot passer ind i enhver husholdning, men samtidig også stemmer godt overens med langt de fleste personers præferencer og krav, når det kommer til designet af deres kommende tøjstativ. Det er med garanti også af denne årsag, at du selv er endt med at forelske dig i et HAY tøjstativ.

Sørg for at vælge den størrelse, der passer dig bedst

På trods af, at Loop Stand Hall er skabt til brug i entréen og Loop Stand Wardrobe hovedsageligt er lavet med henblik på brug i enten soveværelse eller garderobe, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne bruge de to tøjstativer andre steder eller til andre formål end dem, de oprindeligt er blevet tiltænkt – og det er naturligvis vigtigt, at du husker på dette.

Det er også ensbetydende med, at du skal sørge for at vælge den størrelse, du mener, der passer dig bedst til lige netop dét formål, du har tænkt dig at bruge dit kommende HAY tøjstativ til. Der er ikke nogle regler i denne sammenhæng, hvorfor du blot skal holde fokus på dine egne ønsker, krav og præferencer, hvilket du – med garanti – vil blive glad for på både kort og lang sigt.

Der er – desværre – mange danskere, der tror, at de to stativer udelukkende kan bruges til de formål, som HAY oprindeligt havde tiltænkt dem. Faktum er dog, at det ikke forholder sig således, hvorfor du roligt kan benytte dig af dine tøjstativer, som du egentlig selv foretrækker. Du skal hverken lade dig begrænse eller diktere, når det kommer til brugen af dit HAY-tøjstativ.

Du kan købe matchende bøjler til dit tøjstativ

Uanset hvilken af de to varianter, du har intentioner om at investere i, så skal du naturligvis være klar over, at du har muligheden for at investere i en række bøjler, der matcher dit valgte tøjstativ, hvilket selvfølgelig vil være med til at fuldende looket, uanset hvilken farve eller størrelse, du ender med at vælge, når du står overfor at skulle vælge dit kommende tøjstativ fra danske HAY.

Du har muligheden for at vælge blandt en række forskellige bøjler fra HAY, hvis du gerne vil være sikker på, at du kan fuldende looket med dit tøjstativ, hvad end det skal stå i dit soveværelse, i din entré eller derimod et helt tredje sted. Nedenfor finder du en liste over de forskellige bøjler, der er designet og fremstillet af HAY:

  • HAY Hang: Dette er en række bøjler, der er blevet fremstillet af anodiseret aluminium og bliver leveret i sæt med fem stk. Bøjlerne måler 42 cm. i bredden og 20 cm. i højden. Disse bøjle kan købes hos Trendyliving til 63 kr.
  • HAY Slim: I dette tilfælde er der tale om en række bøjler fra HAY, der er blevet fremstillet i træ og som efterfølgende er blevet coated med gummi. De kan fås i en række forskellige farver, der er alle ser elegante ud og derfor passer til stativeren. De leveres i sæt á 4 stk. og kan købes for 193 kr. hos Trendyliving.
  • HAY Twisted: Hvis du ønsker dig en række bøjler, der er meget unikke og har et spændende design, så bør du se nærmere på Twisted fra HAY, der er blevet fremstillet af stål. De kan købes i sæt á 5 stk., og kan fås til 93 kr. hos Trendyliving.
Share.

Leave A Reply