Håndmixer Test – Find de 8 bedste håndmixere her

0

Indhold på side:

En håndmixer er en maskine, der er at finde i langt de fleste husholdninger og det skyldes selvfølgelig, at det er et køkkenredskab som de færrest danskere kan undvære. Det er en maskine, der kan bruges i forbindelse med et bredt spektrum af forskellige arbejdsopgaver i køkkenet, da den bl.a. kan bruges til at piske flødeskum, lave kartoffelmos og et væld af andre opgaver, der skal udføres i køkkenet.

Det danske marked rummer et bredt spektrum af forskellige elektroniske håndmixere, hvilket også er ensbetydende med, at det samlede udvalg er særdeles stort. Det er også ensbetydende med, at det for mange kan virke som en ren jungle, at skulle vælge den rette model, fra den rigtige producent og ligeledes også sikre sig, at man køber til den rette pris – det kan denne håndmixer test heldigvis hjælpe med.

I denne artikel bliver du blandt andet præsenteret for en længere række af forskellige modeller, der varierer i forhold til et spænd af forskellige faktorer. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at der med garanti også vil være minimum én håndmixer nedenfor, der appellerer til dig i forhold til både dine krav og ligeledes også i forhold til dine forskellige præferencer, når det kommer til valget af en håndmixer.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der appellerer til dig og harmonerer godt med de tanker, du har gjort dig. Derfor er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende mixer med den absolut største omhu, da det naturligvis er med til at give bedre forudsætninger for, at du foretager det rette valg. Husk desuden også at være realistisk ift. dit budget.

Bosch MFQ4020 – BEDST I TEST!

Her er der tale om en meget effektiv, men dog samtidig også meget støjsvag håndmixer, der har en samlet effekt, der lyder på intet mindre end 450 Watt, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du er garanteret at få leveret en maskine, der både er i stand til at ælte og piske hurtigt og effektivt, hvis du vælger at investere i en Bosch MFQ4020.

Som nævnt, så er der tale om en meget støjsvag maskine, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt der er tale om en mixer, der kommer til at være generende at gøre brug af, da du f.eks. sagtens vil kunne føre en ganske almindelig samtale samtidig med, at du gør brug af din Bosch MFQ4020, uanset om du har planer om at gøre brug af den til at piske, ælte eller noget helt tredje.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at det er en håndmixer, der byder på et både moderne og stilrent design, hvor der dog ikke kun har været fokus på det visuelle aspekt, da den ligeledes også byder på et meget ergonomisk design, der er komfortabelt at holde om. Dertil vejer maskinen heller ikke synderligt meget, hvorfor du ligeledes ikke vil have problemer med at holde den op som følge af vægten.

Maskinen kommer desuden også med hele fem hastighedsindstillinger med forskellige omdrejningstal, hvilket blandt andet inkluderer både ekstra moment- og turboindstillinger. Den bliver leveret med to piskeris, der giver et optimalt og hurtigt piske -og røreresultat gang efter gang, mens der ligeledes også medfølger to 2 stabile dejkroge. Den er selvfølgelig også blevet udstyret med en separat udløsertast til både piskeris og dejkrog, mens der også er mulighed for tilslutning af blenderfod.

KitchenAid 9212EOB

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at KitchenAid i høj grad er kendt for deres evne til at fremstille særdeles lækre og moderne produkter, der byder på et stilrent og moderne design, som appellerer til langt de fleste. Det er også derfor, at mange af de personer, der går meget op i designet af deres håndmixer ender med at investere i en model fra KitchenAid som f.eks. KitchenAid 9212EOB.

Her er der tale om en meget kraftfuld og effektiv model, der blandt andet kan bruges til alt lige fra at piske flødeskum til en kop varm kakao til både at røre en kagedej sammen eller blande din kartoffelmos. Den har en høj effekt og derfor skal du heller ikke være bekymret for, at du ikke kan klare opgaven med en maskine som 9212EOB fra KitchenAid.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at KitchenAid 9212EOB kan bryste sig af, at blive leveret med intet mindre end 9 forskellige hastighedsindstillinger, så derfor kan du også være helt og aldeles sikker på, at der findes et helt og aldeles perfekt tempo til lige netop dét, du har i sinde at bruge din håndmixer til på det respektive tidspunkt, uanset om det er at skulle lave fars til frikadeller eller flødeskum til en kage.

Det skal desuden også understreges, at der er tale om en maskine, der bliver leveret med 2 års garanti. Derfor vil garantien også omfatter reparationer i løbet af disse to uger, hvis det skulle hænde, at den går i stykker. Den har desuden også et moderne og særdeles stilrent design, der med garanti vil harmonere særdeles godt med de øvrige moderne maskiner, du har i dit køkken.

Braun HM3137WH

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Braun absolut må siges at være ét af de mest prominente brands på det danske marked, når det kommer til diverse former for køkkenmaskiner og herunder også håndmixere. Derfor vil du naturligvis også roligt kunne vælge at investere i en håndmixer som f.eks. Braun HM3137WH, hvis du står overfor at skulle investere i en ny håndmixer.

I dette tilfælde er der nemlig tale om en håndmixer, der kan bruges til et væld af forskellige formål, hvorfor der ikke skal herske nogen tvivl om, at det er en meget alsidig og effektiv maskine, som du med garanti kan få megen glæde af derhjemme. Den kan nemlig bruges til alt lige fra at skulle piske flødeskum til din kage eller til din kakao til at lave fars til dine frikadeller.

Det er blandt andet noget, der skyldes, at denne maskine byder på en samlet effekt, der lyder på intet mindre end 500 Watt, hvorfor den selvfølgelig også er kraftfuld nok til at klare langt de fleste opgaver, du vælger at stille den. Der er endda så kraftfuld og effektiv, at du uden problemer vil kunne bruge den til at lave blandt andet ekstra genstridige kageblandinger eller lignende.

Det stopper dog ikke her, for maskinen bliver ligeledes også leveret med muligheden for at indstille den til intet mindre end fem forskellige hastigheder, så du dermed altid vil kunne finde et passende tempo til det formål, du skal bruge håndmixeren til. Ydermere, så medfølger der også både puréstav, bæger såvel som hakker, når du køber en Braun HM3137WH, hvorfor du bestemt ikke løber tør for ekstraudstyr.

Bosch MFQ36440

Her er der igen tale om en rigtig god håndmixer fra Bosch, som ikke blot byder på en særdeles god effekt, men ligeledes også et moderne og stilrent design – og så er der endda også mulighed for at erhverve MFQ36440 fra Bosch til en særdeles god pris sammenlignet med, hvad du får for pengene. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om et særdeles godt køb.

Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er en håndmixer, der særligt er velegnet til dig, der godt kan lide at bage derhjemme. Den bliver derfor også hurtigt til hjemmebagerens foretrukne værktøj, eftersom den blandt andet kan bruges til alt lige fra at røre dejen sammen til ligeledes også piske både diverse cremer og flødeskum til f.eks. kager – og selvfølgelig også meget andet end blot dét.

Ovenstående er naturligvis slet ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at gøre brug af Bosch MFQ36440 til andet end bagerelaterede opgaver i køkkenet. Den kan f.eks. også sagtens bruges, hvis du ønsker at skulle lave noget fars til frikadeller eller hvis du én aften skal lave kartoffelmos – i begge sammenhænge er der her tale om en rigtig god maskine, der kan klare opgaverne til fulde.
Endvidere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at MFQ36440 fra Bosch kommer med intet mindre end fem forskellige hastighedsindstillinger, hvorfor det bestemt ikke kommer til at være noget problem for dig at skulle tilpasse tempoet til lige netop dén opgave, du står overfor. Den samlede effekt, der lyder på intet mindre end 450 Watt er naturligvis også med til at understrege, at den kan bruges til samtlige opgaver i køkkenet.

Kenwood kMix HM790GY

Kenwood er også et brand, der er særdeles velkendt og meget respekteret, når det kommer til diverse former for køkkenmaskiner, hvilket selvfølgelig også er noget, der inkluderer håndmixere som denne kMix HM790GY fra Kenwood. Her er der nemlig tale om en meget solid håndmixer, der er både brugs- og rengøringsvenlig, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at den er både nem og komfortabel at gøre brug af.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at Kenwood kMix HM790GY er en håndmixer, der kan bruges til et væld af forskellige typer af opgaver i køkkenet, da du blandt andet kan bruge den til at piske og ælte, uanset om du står overfor at skulle ælte dejen til et brød eller du derimod ønsker at piske noget flødeskum til en kage eller en kop kakao.

Selve maskinens krop er blevet fremstillet af aluminium af rigtig høj kvalitet, hvilket naturligvis er med til at sikre, at der er der tale om en solid og driftssikker maskine. Der er desuden også mulighed for at indstille den til intet mindre end fem forskellige hastigheder, hvilket naturligvis er med til at give dig friheden til at klare enhver form for opgave, som en håndmixer kan bruges til.

Det skal desuden også nævnes, at der er tale om en håndmixer, der bliver leveret med en række forskellige typer af tilbehør, som er særdeles nemt for dig at holde rent, eftersom det er blevet fremstillet i rustfrit stål. Det betyder også, at det sagtens kan holde til, at det bliver placeret i opvaskemaskinen, når du er færdig. Maskinens samlede vægt lyder på blot 1.5 kg., hvorfor den er nem at holde ved.

Dualit New Handmixer

Dualit er en virksomhed, der har rigtig mange års erfaring med både design og produktion af diverse former for køkkenmaskiner, hvilket naturligvis også inkluderer håndmixere. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at dette er en håndmixer, der byder på en særdeles god kvalitet. Det er en meget alsidig og effektivt model, der kan bruges til stort set alle typer af opgaver i køkkenet.

Dualit New Handmixer er en håndmixer, der gør det muligt for dig nemt og hurtigt at få klaret dine opgaver i køkkenet, uanset om du står overfor at skulle røre dejen sammen til en kage, om du skal blande din kartoffelmos eller om du derimod blot skal klare en nemmere opgave som f.eks. at skulle piske flødeskum til enten en kage, en kop kakao eller derimod noget helt tredje.

I og med, at der er tale om en mixer, der kommer med en samlet effekt, der lyder på intet mindre end 400 Watt, så kan du også være sikker på, at den er udstyret med en motor, der gør det muligt for dig at bruge denne håndmixer fra Dualit at håndtere selv de tungeste blandeopgaver. Den kommer desuden også med fem forskellige hastighedsindstillinger, hvilket blot understreger ovenstående postulat.

Hvis du er af den opfattelse, at det designmæssige aspekt af din kommende håndmixer er noget, der er vigtigt, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at en Dualit New Handmixer er en model lige for dig. Den kommer med et både moderne og stilrent design, mens den sorte farve bestemt må siges at understrege det stilrene look. Dertil er det også værd at nævne, at den blot vejer 1,3 kg.

Philips HR1594/00

Langt de fleste håndmixere på det danske marked er såkaldt håndholdte maskiner. Hvis du oftest har intentioner om at gøre brug af den i forbindelse med tungere blandeopgaver, så er du bedre stillet ved at vælge en maskine, der står fast. Det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at sikre, at maskinen er udstyret med en kraftig motor, hvilke denne maskine bl.a. er, da den har en effekt på 750 Watt.

Du kan desuden også være sikker på, at denne FlexiMix-maskine fra Philips nemt kan nå ud i alle hjørner, og samtidig kan du også være sikker på, at den kraftige motor vil være i stand til at give dig et uhyre jævnt resultat uden klumper. På trods af dette, så kan du dog også være sikker på, at maskinen er særdeles nem at gøre brug af, uanset hvad den skal bruges til.

Philips HR1594/00 – der i øvrigt er en del af Philips Avance Collection – kommer selvfølgelig også med en række forskellige hastighedsindstilliner, hvilket er med til at give dig maksimal kontrol over maskinens arbejde, uanset om du bruger det til at piske, ælte eller mikse. De medfølgende dejkroge og ligeledes også den selvdrevne metalskål er også med til at give ægte alsidighed, så maskinen kan bruges til samtlige opgaver.

Til købet af denne håndmixer medfølger der ligeledes også både dejkroge, båndpiskeris og en skål med en kapacitet på 3,4 liter – alt tilbehør er fremstillet i rustfrit stål af rigtig høj kvalitet. Der medfølger ligeledes også en spatel, når du køber en Philips HR1594/00. De forskellige former for tilbehør, der medfølger kan naturligvis sagtens vaskes op i din opvaskemaskine uden, at det bliver beskadiget.

Kenwood HM535

Kenwood HM535 er en håndmixer, der ikke blot kan købes til en særdeles fordelagtig pris sammenliget med, hvad du får for pengene, men samtidig er det også en håndmixer, der kan bryste sig af et særdeles kompakt design. På trods af dette, så kan du samtidig også være sikker på, at den byder på et meget moderne og stilrent look, der appellerer til langt de fleste.

Selvom der faktisk er tale om en relativt lille håndmixer fra Kenwood, der er nem at finde plads til i dit køkken, så har de faktisk formået at udstyre den med en kraftig motor, der kan skabe en samlet effekt, der lyder på intet mindre end 280 Watt. Det er også ensbetydende med, at HM535 fra Kenwood sagtens vil kunne klare tungere blandeopgaver uden besvær.

Det er derfor også en håndmixer, der er oplagt for dig, der gerne vil have en alsidig maskine, der hverken giver dig besvær, er svær at finde plads til eller er begrænset i brugen. Den kan derfor sagtens bruges i forbindelse med at blande dejen til bagning, lave lækker flødeskum til en kage eller kakao, mens den også sagtens kan bruges til f.eks. at lave kartoffelmos eller til at lave fars til frikadeller.

Endvidere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at maskinen bliver leveret med intet mindre end fem forskellige hastighedsindstillinger. Det betyder også, at det er nemt for dig at indstille den til lige netop dén hastighed, der er mest hensigtsmæssig i den situation, du står i. Der medfølger desuden både piskeris og dejkroge til købet af en HM535 fra Kenwood, hvorfor du har tilbehør til alskens typer af opgaver.

Hvilket faktorer har relevans, når jeg skal købe håndmixer?

I forbindelse med købet af en håndmixer, så er der rigtig mange forskellige faktorer, der skal tages op til overvejelse. Derfor er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid til at overveje de forskellige aspekter af dit køb, da det naturligvis giver bedre forudsætninger for, at du reelt set ender med at foretage dit køb på et oplyst og velovervejet grundlag. Nedenfor kan du læse en uddybende forklaring på de mest relevante faktorer:

Brugervenlighed og ergonomi

Det skal selvfølgelig være nemt og enkelt for dig at benytte dig af en håndmixer. Hvis det er besværligt, så kan det gøre oplevelsen med maskinen ubehagelig og resultatet vil ligeledes heller ikke være nær så godt. Derfor bør du bestemt også holde fokus på at vælge en håndmikser, der både byder på et brugervenligt såvel som ergonomisk design, så den er behagelig og nem at gøre brug af, uanset formål.

I denne forbindelse skal der blandt andet tages højde for hvor nemt, det er, at skulle udskifte de forskellige typer af udstyr, mens det ligeledes også er af særdeles høj prioritet, at maskinen er fremstillet med et både ergonomisk og blødt håndtag, som er behageligt at holde ved, uanset om du skal bruge din mixer i kort eller længere tid.

Kvalitet af maskinen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at uanset hvilken køkkenmaskine, du har i sinde at investere i, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sikrer dig, at der er tale om en maskine, der kan bryste sig af en høj kvalitet. De skyldes blandt andet, at des højere kvaliteten af din maskine er, des længere vil du naturligvis også kunne forvente, at den kan holde sig effektiv.

I denne forbindelse kan du blandt andet se nærmere på, hvilke materialer, der er blevet brugt til at fremstille den respektive model. Du kan dog også vælge at se nærmere på de forskellige garantier, der gives på den pågældende håndmixer, da længere garantier oftest også er ensbetydende med, at kvaliteten vil være bedre, da producenten dermed også bedre kan sætte sit ord ved kvaliteten af håndmixeren.

Garanti på håndmixeren

Som det også er blevet nævnt ovenfor, så skal du også se nærmere på diverse garantier, der bliver tilbudt på din håndmixer. Det er meget almindeligt, at der tilbydes to års garanti på maskinen, da du som dansk forbruger til hver en tid har krav på minimum 2 års reklamationsret. Der er dog stor forskel på, om du får 2 år eller 3 års garanti med til maskinen.

Det skyldes, at det faktisk kan vise sig at være en rigtig god investering, at skulle investere i en maskine, der i stedet kommer med 3 års garanti. Garantien vil betyde, at du enten kan få repareret din maskine eller derimod få den erstatte med en helt ny håndmixer af enten samme eller en nyere model. Derfor vil anbefalingen også altid lyde på, at du bør investere i en håndmixer med 3 års garanti.

Hvor støjende er lydniveauet?

Hvis du tidligere har gjort brug af en håndmixer, så er du naturligvis også allerede forberedt på, at der er tale om en maskine, der kan have et højt støjniveau – præcis som det gør sig gældende for et væld af andre køkkenmaskiner. Du er med garanti interesseret i, at støjniveauet ikke er for højt, hvilket er noget, du skal sørge for at holde fokus på, når du leder efter din kommende håndmixer.

Når du skal købe en ny håndmixer, så vil du oftest kunne læse mere om støjniveauet angivet i decibel, hvilket du naturligvis bør sørge for at være opmærksom på, når du skal købe en håndmikser. Det er en information, som langt de fleste producenter vælger at offentliggøre – hvis du støder på en model, hvor dette ikke er offentliggjort, så er det oftest fordi støjniveauet er relativt højt.

Er designet vigtigt for dig?

Det er selvfølgelig ikke alle, der mener, at designet af deres maskine er noget, der er af høj prioritet, men der er selvfølgelig også andre, der mener, at det er noget, der er særdeles vigtigt. Det er dog vigtigt, at du ikke blot tænker på det visuelle aspekt, da designet ligeledes også skal harmonere med ergonomi såvel som det praktiske aspekt, da den skal være nem at bruge.

Ovenstående er naturligvis ikke ensbetydende med, at det ikke er tilladt for dig at investere i en håndmixer, der har et visuelt design, der appellerer til dig og måske endda også passer godt sammen med de øvrige køkkenmaskiner, du har i din husholdning. Vær dog opmærksom på, at det ikke bør være designet, der er det afgørende parameter for dit endelige valg, da de ovenstående faktorer er vigtigere.

Pris og kvalitet hænger oftest sammen

Ikke nok med, at du skal sørge for at være opmærksom på de faktorer, der er blevet beskrevet ovenfor, så skal du selvfølgelig sørge for også at sikre dig, at du ender med at investere i en håndmixer, der er af rigtig høj kvalitet, da det selvfølgelig er med til at sikre, at den kan holde i længere tid – det er også blevet beskrevet længere oppe som værende et vigtigt punkt.

Hvad du dog blandt andet skal være opmærksom på i denne forbindelse er, at pris og kvalitet er to faktorer, der oftest hænger sammen. Det er også ensbetydende med, at du selvfølgelig skal være forberedt på, at du skal være villig til at betale for en håndmixer, der byder på en god kvalitet. Sådan forholder det sig generelt med alle former for køkkenmaskine som f.eks. også inkluderer kaffemaskiner med kværn.

Det er dog vigtigt at understrege, at dette ikke er ensbetydende med, at den dyreste håndmixer dermed også vil være den bedste. Der findes mange modeller, der udelukkende er dyre, fordi de enten byder på et meget prominent design eller derimod har et brand, der ganske enkelt tillader dem at sælge deres produkter til en højere pris end de fleste af deres forskellige konkurrenter.

Share.

Leave A Reply