Spisebord med udtræk inspiration – 12 lækre borde med udtræk

0

Indhold på side:

Et spisebord med udtræk kan bestemt vise sig at være en oplagt idé, hvis du ønsker at kunne tilføje mere plads ved spisebordet, når der kommer gæster på besøg. Et sådant spisebord kan nemlig udvides med såkaldte tillægsplader, hvilket er ensbetydende med, at du nemt og hurtigt kan skabe plads til alle omkring samme bord. Hvis du har god plads i spisestuen, så lyder dette med garanti som en unødig løsning.

Hvis det derimod forholder sig således, at du ikke har nær så meget plads at gøre godt med eller ikke har behov for et synderligt stort spisebord til dagligt, så er det lige netop en fordel med tillægsplader, da du blot kan montere og afmontere efter behov. Nogle borde kommer med en form for holder under bordet til dine tillægsplader, mens du i andre tilfælde blot vil kunne gemme dem væk i et skab, et opbevaringsrum el.lign.

Der findes en lang række af sådanne spiseborde på det danske marked, så derfor kan du med garanti også finde et bord, der appellerer til dig og dine præferencer. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad de har af præferencer i denne sammenhæng. Derfor har vi forsøgt at finde flere forskellige eksempler på borde med udtræk nedenfor, så du kan finde inspiration til valget af dit kommende spisebord med udtræk – uanset hvad du foretrækker.

Niche Spisebord – Hvidt

Niche er et uhyre smukt spisebord, der er blevet udstyret med en kvalitetsrigtig og lækker hvidmalet bordplade, der er blevet fremstillet i MDF, der både er et meget slidstærkt såvel som lækkert materiale, der selvfølgelig beviser, at bordet både er af høj kvalitet og har et smukt udseende. Selve benene på dette bord er blevet fremstillet i egetræ, der både står rigtig godt til den hvidmalede bordplade, men du er samtidig også garanteret, at kvaliteten er i top.

Spisebordet er faktisk i stand til at rumme helt op til seks personer, når udtrækspladen ikke er blevet monteret – hvis du trækker udtrækspladen ud, så er der plads til intet mindre end otte personer ved Niche-spisebordet. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at bordet har en rigtig god størrelse til den almene danske familie, men samtidig er der også plads til gæster ved bordet, hvis blot udtrækspladen bliver foldet ud, da der – som sagt – er plads til otte personer i så fald.

Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at bordet passer rigtig godt ind i det moderne danske hjem. Hvad der dog heller ikke bør være nogen tvivl om er, at Niche er et spisebord, som du faktisk har mulighed for at kombinere med en lang række forskellige indretningsstile, da bordet byder på et både moderne og elegant design, der passer rigtig godt med både klassiske designdyder, men også de helt moderne designtrends, da bordet kombinerer begge dele.

Edge Spisebord – Hvidt

Edge er et særdeles smukt spisebord, der bliver leveret med en lækker bordplade, der er blevet fremstillet i hvidt laminat. Det er selvfølgelig en bordplade, der er med til at give bordet et særdeles moderne og elegant look, der gør, at bordet passer ind i enhver bolig. Selve benene på bordet er desuden blevet fremstillet i solidt, lyst træ, der passer rigtig godt til den hvide bordplade. Med andre ord, så er bordet smukt fra top til tå.

Fokus for dette spisebord er naturligvis, at det er blevet udført i et enkelt design, hvilket dog også er ensbetydende med, at det visuelle udtryk er moderne og ligeledes også særdeles æstetisk. Spisebordet bliver desuden også leveret med en meget praktisk udtræksplade, der er indbygget i bordet, som du har mulighed for at trække ud på ganske kort tid, hvorefter du vil have et væsentligt større bord, hvor du nemt kan finde plads til både familie og gæster.

Bordet har en rigtig god størrelse, der passer til den gennemsnitlige danske familie, når udtrækspladen ikke foldet ud, da den i et sådant tilfælde måler 95 cm. i bredden, 75 cm. i højden og ligeledes også 200 cm. i bredden. I udslået tilstand vil bordet i stedet måle 300 cm. i længden, hvor der bestemt nemt vil kunne findes plads til minimum otte personer, hvorfor du naturligvis også vil kunne finde plads til både familie og gæster ved det moderne og smukke Edge-spisebord.

Betina Spisebord – Hvidt

Hvis du er af den opfattelse, at dit næste spisebord skal være et ovalt spisebord, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Betina, der lige netop er et ovalt spisebord, der er udstyret med fire trådede ben, der er fremstillet i krom. Benene er særdeles smukke og unikke, hvilket kromet naturligvis er med til at understrege – og så matcher de også bordpladen på spisebordet uhyre godt.

Bordet bliver leveret med et almindeligt betræk, der gør det muligt for dig at forlænge bordet med en samlet længde, der lyder på intet mindre end 80 cm. Det er selvfølgelig noget, der bliver gjort muligt ved hjælp af de to medfølgende tillægsplader, der er nemme at montere på bordet. Derfor er det også nemt for dig at skabe yderligere plads, hvis du får gæster på besøg – uanset om det er uanmeldt eller derimod aftalt besøg.

Betina er et ovalt spisebord, der fremstår både enkelt og elegant, da bordpladen er blevet fremstillet i hvid laminat og er samtidig også prydet af en moderne stålkant, der selvfølgelig er med til at give bordet et unikt touch. I og med, at der er tale om et rent og let look, så er du også garanteret, at det lækre spisebord kan passe ind i ethvert dansk hjem, uanset hvordan det ellers er blevet indrettet.

Kensal Spisebord – Lyst træ

Hvis du ikke føler, at et bord med en hvid bordplade er det rette valg til dit køkken eller til din spisestue, så er det slet ikke sikkert, at ét eller flere af de spiseborde, der er blevet beskrevet ovenfor appellerer til dig. Hvis du derimod leder efter et spisebord, der er fremstillet i lyst træ og samtidig har fået lov til at beholde sin naturlige farve, så bør du se nærmere på Kensal i lyst træ.

Mere specifikt, så er Kensal faktisk et spisebord, der er blevet fremstillet i smukke materialer, hvilket blandt andet tæller både egefiner og massiv eg. Det er naturligvis også ensbetydende med, at der er tale om et spisebord med udtræk, der kan bryste sig af en særdeles høj kvalitet, da materialerne er meget slidstærke og holdbare – og så skal det selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at de også ser rigtig godt ud, uanset hvordan du ellers har indrettet dig.

Det har været et helt særlig fokuspunkt i forbindelse med designet af Kensal, at det skulle vise sig at munde ud i et spisebord, der er meget alsidigt og derfor også sagtens kan passe ind i flere stilarter og derfor både egner sig til det moderne såvel som klassiske hjem. Udtrækket er et såkaldt teleskopisk udtræk, der er fremstillet i metal, mens det samtidig også er skjult under bordpladen. Både bordplade og udtrækspladen er fremstillet i egefiner.

Tribeca Spisebord – Lyst træ

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at Tribeca – uden tvivl – er ét af de mest klassiske og traditionelle spiseborde, du kan finde på denne liste. Spisebordet er naturligvis fremstillet i lys komposittræ, mens selve bordet er både enkelt, men dog samtidig også særdeles robust, hvilket er ensbetydende med, at det nemt kan rumme hele familien (hvis der er tale om en gennemsnitlig dansk familie), selvom du ikke gør brug af det indbyggede udtræk.

Én af de smarte aspekter af dette spisebord er, at det er muligt at udvide bordets længde ved at gøre brug af det indbyggede udtræk på bordet – bordet bliver nemlig leveret med et såkaldt butterfly-udtræk, der både er uhyre nemt såvel som særdeles hurtigt at gøre brug af, når der er behov for ekstra plads ved bordet, og samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan du finder opbevaringsplads til de ekstra tillægsplader, da de i stedet er monteret som en integreret del af selve spisebordet.

I udslået tilstand vil Tribeca-spisebordet have en længde, der lyder på 180 cm., mens det i både udslået og foldet tilstand har en bredde, der lyder på 90 cm. og højden til bordpladen lyder på cirka 75 cm. Hele spisebordet er blevet fremstillet i komposittræ af den absolut højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre, at spisebordet ikke blot er slidstærkt, men samtidig også byder på en både rigtig god holdbarhed og dertil også en lang levetid.

Liffey Spisebord – Glas

Hvis du hverken er typen, der er til en elegant og moderne bordplade i hvid laminat eller til en robust bordplade, der er fremstillet i naturligt træ og har fået lov til at beholde sin naturlige farve, så kan det sagtens tænkes, at du er mere interesseret i et spisebord som Liffey. Her er der nemlig tale om et spisebord, der bliver leveret med en 10 mm. tyk sort glasplade, der er hærdet og dermed er den også af særdeles høj kvalitet.

Ikke nok med det, så er bordet desuden integreret med to tillægsplader, der hver især måler 30 cm., hvilket også er ensbetydende med at der er mulighed for at forlænge bordet op til en længde, der lyder på intet mindre end 160 cm. i alt. Det er også ensbetydende med, at bordet ikke just er det største på markedet, men det passer dog rigtig godt til enten den mindre familie, til parret eller til dig, der bor selv på begrænset plads.

Selve stellet (og dermed også benene) på dette lækre spisebord er blevet fremstillet i metal, som efterfølgende er blevet lakeret med en sort farve. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at bordet får et meget elegant og moderne design, da der har været fokus på at holde alle aspekter af bordet i et neutralt, men dog samtidig indbydende og spændende design. Det er blandt andet gjort ved at nedtone farverne til udelukkende at være bestående af sort.

Brick Spisebord – Sonoma eg

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i et lækkert spisebord med udtræk, der skiller sig ud fra mængden, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på Brick. Det er et spisebord, du med stor sandsynlighed ikke har set før og dermed heller ikke kommer til at se synderligt mange steder. Det skyldes, at det er et meget unikt spisebord.

Ikke nok med, at bordet har et meget unikt udseende, så er det tilmed også blevet fremstillet med et helt særligt sokkestel, der er fremstillet i såkaldt Sonoma eg, mens bordpladen derimod er en særdeles lækker bordplade, der er fremstillet i hvid højglans, der – uden tvivl – står særdeles godt til den føromtalte sokkel, der er fremstillet i Sonoma eg. Fødderne er desuden blevet fremstillet i børstet rustfri stål, hvilket giver det sidste touch mod det ultimative udseende.

I og med, at du med garanti leder efter et spisebord med udtræk, siden du er havnet på denne side, så er det naturligvis også værd at informere om, at der er udtræk i pladen og samtidig medfølger også en tillægsplade, der er i stand til at forlænge bordet til at måle intet mindre end 210 cm. i længden mod de 160 cm. i længden, som bordet måler uden tillægsplade. Ydermere, så måler spisebordet 90 cm. i bredden, mens højden til bordpladen lyder på 75 cm.

Ventura Langbord – Oliebehandlet eg

Ventura er et langt spisebord (eller et langbord, om man vil), der kommer fra Actona Company, der har mulighed for at få monteret intet mindre end fire tillægsplader. Bordet er blevet fremstillet i en særlig blanding af massiv og fineret egetræ. Overfladen af træet er desuden blevet behandlet med olie, hvilket er med til at give træet den mørke gyldne farve, som gør, at Ventura fra Actona Company ser særdeles moderne og elegant ud.

Hvis du vælger at investere i dette spisebord, så medfølger der – som sagt – intet mindre end fire tillægsplader i prisen. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at finde plads til at opbevare dem i f.eks. et skab el.lign., eftersom de blot opbevares under bordet, når de ikke er i brug. Som standard har bordet et mål, der lyder på 200 cm. i længden, mens bredden derimod lyder på 100 cm.

Hvis du isætter alle fire plader, så vil bordet kunne opnå en længde, der lyder på intet mindre end 404 cm., hvilket bestemt må siges at være nok plads til at rumme selv det største selskab af gæster – selv de absolut største familiesammenkomster vil der være plads til ved dette bord. Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at dette bord kræver, at du har god plads i spisestuen eller køkkenet.

Apex Spisebord – Lyst træ

Apex er for dig, der leder efter et rigtig lækker spisebord, der kan bryste sig af et skandinavisk design, der stemmer godt overens med de moderne trends og tendenser. I dette tilfælde er nemlig tale om et spisebord, der kommer med en bordplade, der er blevet lavet af finer, der skaber et særdeles eksklusivt udtryk – og det er naturligvis kun noget, som de smukke, sorte ben på spisebordet er med til for alvor at understrege.

Der medfølger en sort tillægsplade, der naturligvis også giver bordet et anderledes og spændende look, når du har monteret tillægspladen, da det giver en flot detalje. Uden plade har bordet en længde, der lyder på 200 cm., hvilket også er ensbetydende med, at der er plads til cirka 6 personer uden tillægsplade, mens det måler 250 cm. i længden og der er plads til 8 personer, når tillægspladen er blevet monteret på bordet.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette bord har et meget simpelt, men dog samtidig moderne og æstetisk look, der gør, at det passer ind i enhver indretning og dermed også sammen med stort set enhver form for indretning. Du vil med fordel kunne kombinere spisebordet med en række lækre HAY-spisebordsstole, da de ligeledes også formår at kombinere et æstetisk look med både tidløst design og moderne trends – og derfor passer de godt til Apex-spisebordet.

Hamptons Spisebord – Bejdset eg

Her er der igen tale om et spisebord, der særligt appellerer til dig, der virkelig sætter stor pris på at have god plads ved spisebordet eller derimod at kunne have plads til rigtig mange gæster ved det samme bord. Det er også ensbetydende med, at Hamptons (som bordet er blevet kaldt) også vil kunne kategoriseres som værende et såkaldt langbord, eftersom bordet måler intet mindre end 310 cm. i udslået tilstand, hvilket bestemt giver plads til mange personer.

Spisebordet er desuden blevet fremstillet i bejdset eg – både ben og rammer er blevet hvidlakeret, hvilket bestemt må siges at stå særdeles godt til bordpladen, der er blevet fremstillet i egefiner og har et mørkt look – det er naturligvis også ensbetydende med, at ben samt ramme står i særdeles god kontrast til bordpladen. Når bordpladen ikke er foldet ud, så måler det 220 cm. i længden, mens bredden naturligvis hele tiden lyder på 100 cm.

Hamptons-spisebordet leveres desuden med et særdeles smart og velfungerende Butterfly-udtræk, der gør det nemt for dig at omdanne bordet til at måle 310 cm. i længden fremfor de 220 cm., som bordet måler til standard. Det er dog ligeledes også ensbetydende med, at du ikke selv skal bekymre dig om, hvor du kan gemme pladerne henne, når de ikke er i brug. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at bordet er uhyre fleksibelt.

Narva Spisebord – Hvidolieret eg

Hvis du foretrækker et klassisk spisebord, der byder på et meget enkelt og neutralt spisebord, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Narva med garanti er et spisebord, der er lige noget for dig. Her er der nemlig tale om et spisebord, der er blevet fremstillet i eg af den absolut bedste kvalitet, som efterfølgende er blevet hvidolieret, hvilket naturligvis også er med til at give spisebordet et meget roligt og enkelt visuelt udseende.

Der er desuden også tale om et spisebord, der kommer med et helt almindeligt udtræk, hvilket er ensbetydende med, at du har mulighed for blot at placere tillægspladerne mellem de to oprindelige bordplader. Mere specifikt, så er der mulighed for at gøre brug af hele to forskellige tillægsplader, så bordet får en samlet længde på 280 cm. Du skal være opmærksom på, at tillægspladerne ikke medfølger, men derimod skal tilkøbes ved siden af, hvis dette ønskes.

Spisebordet er meget enkelt og har et meget neutralt look. Det er også ensbetydende med, at der er tale om et spisebord, der kan tilkøbes stort set alle former for spisebordsstole og øvrige former for indretning, uanset om det bliver placeret i køkkenet eller du derimod har en dedikeret spisestue. Uden tillægspladerne måler Narva 180 cm. i længden, hvilket er en meget gængs størrelse for et spisebord i dagens Danmark, mens bredden derimod lyder på 100 cm.

Marte Spisebord – Hvid højglans

Marte er et særdeles lækkert og moderne spisebord fra Aktona, der kommer med en bordplade, der er blevet fremstillet i hvid højglans, hvilket naturligvis er med til at sikre, at bordpladen har et smukt udseende og samtidig også ser moderne ud. Ydermere, så er bordet naturligvis også blevet udstyret med ben af massivt, lakeret egetræ, der står rigtig godt til bordpladen, hvorfor det hele går op i en højere enhed og skaber et smukt look.

Bordet har et rent og enkelt design, der selvfølgelig også er med til at sikre, at det passer ind i ethvert tænkeligt hjem, uanset hvad der ellers bydes på af øvrig indretning i det respektive hjem. Det er én af de helt særlige forcer ved et bord som Marte, da det har et meget neutralt look, der ganske enkelt vil kunne kombineres med alskens former for forskellige stilarter – også selvom det måske virker skørt til en start.

Der er selvfølgelig blevet indbygget en særdeles praktisk funktion, der gør det nemt for dig at udvide bordet med en tillægsplade. Det er selvfølgelig fordelagtigt, hvis du får gæster på besøg og derfor har brug for mere plads ved bordet – fordelen ved en løsning som den, du får med Marte fra Aktona er, at du ikke skal finde opbevaringsplads til tillægsplader, da de er indbygget i bordet og derfor også blot kan foldes op efter behov.

Derfor er et spisebord med udtræk en god investering

Det skal naturligvis ikke være nogen hemmelighed, at du har mulighed for at finde et væld af forskellige borde til både køkken og spisestue på det danske marked, så derfor kan det virke en kende uoverskueligt at skulle vælge det helt rette spisebord for dit vedkommende. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der findes et væld af gode grunde til at skulle vælge et spisebord, der er udstyret med en form for udtræk i stedet for et traditionelt spisebord.

Et sådant bord er dog ofte en fordel, hvis du ikke har synderligt meget behov for plads ved spisebordet til dagligt, men dog ikke ønsker at være begrænset, når der kommer gæster forbi. Ved at have et spisebord, der kommer med enten udtræk eller som du kan montere tillægsplader på, så er du også garanteret, at du nemt og hurtigt vil kunne gøre plads til flere personer ved spisebordet, når der er behov for det – og det samme gør sig naturligvis gældende den anden vej rundt.

Hvis du ikke har synderligt meget plads at gøre godt med derhjemme, så er det naturligvis heller ikke et spisebord, du ønsker at tilsidesætte mest plads til. På den anden side, så vil du med garanti heller ikke skulle afvise gæster, fordi du ikke kan tilbyde dem en plads ved dit spisebord. Derfor kan det i sådanne forbindelser være en god idé at have et bord med udtræk, så du hurtigt og nemt kan gøre plads til flere personer ved bordet.

Spiseborde med udtræk fås i mange varianter

I og med, at det bliver mere og mere populært at have sådanne spiseborde i de danske husstande, så er der selvfølgelig også flere og flere producenter af spiseborde, der vælger at pålægge den dele af deres produktion et større fokus. Det er også ensbetydende med, at der i løbet af de senest par år er blevet introduceret et væld af spændende spiseborde med udtræk, hvilket betyder, at der i dag er mulighed for at vælge mellem et bredt spektrum af forskellige spisebord med udtræk på det danske marked.

Derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, at du ikke har muligheden for at finde frem til lige netop dét spisebord, du mener på bedste vis harmonerer med både dine krav og dine præferencer. Du er allerede blevet introduceret for en lang række gode eksempler ovenfor, men hvis ikke der skulle være ét eller flere af disse, der formår at fange din interesse, så skal du ikke opgive håbet – der findes også mange andre borde på markedet.

Da udvalget er vokset eksplosivt i løbet af de seneste par år, så er det dog en rigtig god idé, at du sørger for at danne dig et godt overblik over, hvad du egentlig leder efter, inden du går i gang med at lede. Du kan med fordel lave en kort liste over dine mest essentielle krav og præferencer, eftersom dette gør det meget nemmere at frasortere de borde, der ikke har din interesse og dermed også vælge lige netop dét, der er bedst.

Ydermere, så er det også vigtigt at sikre sig, at du ender med at vælge et bord, der byder på en god kvalitet og er fremstillet af slidstærke og holdbare materialer. Et spisebord er sjældent en lille investering og derfor vil du med garanti også foretrække, at dit nyindkøbte spisebord har så lang en levetid som overhovedet muligt, da det selvfølgelig er én af de ting, du betaler for, når du køber et nyt spisebord.

Share.

Leave A Reply