Sover du i den forkerte seng?

0

Indhold på side:

En god nats søvn er helt essentiel for vores velbefindende og energi. Det er der som sådan ikke meget nyt i, men det er de færreste, der kender til alle de alvorlige konsekvenser, det kan have, hvis den seng, som man tilbringer omkring 1/3 af sit liv i, ikke passer til ens krop. Læs med her, hvis du vil være sikker på, at du får din søvn i den rigtige seng nat efter nat.

Få gjort noget ved din snorken

Har du svært ved at sove om natten, og vågner du flere gange i løbet af natten, bør du først og fremmest udelukke de små faktorer, der kan påvirke din nattesøvn i negativ retning. Måske kan din bedre halvdel allerede bekræfte, at du har en tendens til at snorke dig igennem natten. Faktisk viser undersøgelser at mere end en tredjedel af danskerne snorker, så det er ikke usandsynligt, at det kan være noget af grunden til dit søvnbesvær, idet du rent faktisk kan vække dig selv med din snorken.

Alt afhængig af, hvorfor du snorker, findes der tiltag, der kan hjælpe dig til at få en knap så højlydt søvn. Selvom din snorken måske ikke er grunden til dine søvnproblemer, kan det jo være, at personen, du sover sammen med rent faktisk opnår en bedre søvn uden dine snorkelyde.

Giv dig selv bedre rutiner

Din søvn afhænger faktisk også en hel del af dine daglige rutiner i de vågne timer. Sørger du for ikke at drikke for meget kaffe i løbet dagen, eller er du vant til at spise et måltid lige før sengetid? For meget kaffe og mad inden du skal sove kan snyde din krop til at tro, at den skal til at bruge en masse energi, når du i stedet burde slappe helt af.

Skærmlyset fra både dit fjernsyn, computer og smartphone kan også være en god grund til, du ikke sover så godt, som du burde. Det skarpe lys påvirker din krop i sådan en grad, at den har svært ved at falde til ro, så forsøg eventuelt at undgå skærmlys en time eller to før du skal sove.

Den rigtige seng til dig

Der kan naturligvis være andre grunde til dine søvnproblemer end ovenstående, men når du har udelukket dem, er det tid til at koncentrere sig om noget så åbenlyst, som den seng, du sover i. Sover du i en forkert seng, kan det ikke kun give dig fysiske skavanker, men også en langt ringere livskvalitet og sidste sidste ende kan det betyde, at du kan udvikle alvorlige livsstilssygdomme.

Hvilken seng skal man vælge?

Det kan være rigtig svært at finde den perfekt seng uden en grundig og professionel rådgivning først, så det er vigtigt at sørge for, at din forhandler kan give dig en kyndig vejledning, inden du køber din nye seng. Sengetid er et rigtig godt bud på en virksomhed, der ikke bare handler med kvalitetssenge, men som også har svarene på alle de spørgsmål, der naturligt vil være, når du er på jagt efter den helt rigtige seng for dig. Som ekstra bonus har Sengetid som onlineforhandler langt lavere priser end de fysiske butikker og så er de meget fokuserede på en bæredygtig produktion af deres kvalitetssenge.

Share.

Leave A Reply