Guide: Sådan vælger du den rette størrelse seng

0

Det kan måske virke banalt at fundere over, hvilken sengestørrelse, der skal pryde dit soveværelse. Ikke desto mindre kan der være mange overvejelser i forbindelse med indretning, rummets størrelse og også din individuelle livssituation, der alle kan have en afgørende betydning for hvilken størrelse seng der passer godt til dig.

Hvad er din boligsituation?

Din boligsituation kan potentielt have en betydning for, hvilken sengestørrelse der passer til dig. Er du ung, bor i lejlighed og dermed ikke har de største mængder af plads, så er en kæmpe dobbeltseng måske ikke sengen for dig. Endvidere kan der måske argumenteres for, at en boxmadras 140 x 200 er både sengetypen og sengemålene for dig. Med en boxmadras 140 x 200 kan det måske være lettere at flytte sengen, såfremt der skal ske lejlighedsskift eller noget af den kaliber, da boligsituationen for et ungt menneske, kan være relativt omskifteligt. Er du derimod etableret i en bolig, du ser dig selv bo i mange år endnu med den plads du har behov for, kan det være du har mere lyst til at investere i en større og mere indretningsmæssig mere sammenhængende seng end en boxmadras 140 x 200, selvom det også kunne fungere optimalt.

Er du single eller i et forhold?

Din forholdsstatus kan måske også have en indvirkning i dit sengevalg. Er du single og sover du dermed oftest alene kan det være en enkeltmandsseng er det mest passende valg for dig, hvor dette nok ikke vil gøre sig gældende hvis du har en fast partner, du som udgangspunkt sover sammen med. Der vil en større seng, måske være mere fordelagtig. En boxmadras 140 x 200 kan både fungerer fint som en rummelig enkeltmandsseng, såvel som den kan rumme to sovende. Derudover kan den måske også være ideel for dig, der er et sted midt på singlelivets og partnerskabets spektrum.

Share.

Leave A Reply