Sådan indretter du spisetuen i år 2019

0

Står du midt i et indretningsprojekt af spisestuen, ved du sikkert allerede nu, at det måske er en tand svære end som så. Der er mange aspekter, du skal have fokus på, hvis du vil leve op til moden, men stadig sætte dit eget personlige præg. Her i artiklen går vi i dybden med det, og vi guider dig på rette kurs, så du får en spisestue, der lever op til år 2019. Så læs med, og bliv inspireret i denne artikel.

Få noget på væggene

Det kan godt være, at et minimalistisk design i mange henseender har vundet frem, men du kan sagtens have en simpel indretning, uden at dine vægge står helt tomme. En god ide er, hvis du hænger nogle plakater eller malerier op, der fortæller noget om din personlighed. Det er blevet særdeles populært med citater, da de er simple i deres farvesammensætning som udgangspunkt, hvorfor det passer til minimalismen, men derudover er det med til at sætte et personlig præg og kant på spisestuen med citater, der betyder noget for dig. Mangler du nogle plakater, kan du kigge forbi her. De har et stort udvalg på siden, og der skal nok være lige det, du har brug for i indretningen.

Pynt op med noget grønt

Planter er et must i dit hjem, og du skal altså en tur forbi det lokale plantecenter, når du vil pynte spisestuen op. Planter giver noget farve i hjemmet, ligesom det medvirker til et bedre indeklima, som du og alle gæsterne vil nyde godt af. Når snakken falder på planter, er det vigtigt, at du ikke gør spisestuen til en jungle – nej, du skal blot have lidt hist og her.

Spisebord og stole

Dette er det helt store omdrejningspunkt i spisestuen, og det hele skal altså bygges op efter dette inventar. Så vælger du den og simple stil med et plankebord, skal alt omkring bygges op efter det. Endvidere har farven selvfølgelig betydning, fordi vælger du de simple farver, skal du holde de omliggende i samme toner, da det ellers kan skabe forvirring for dig og dine gæster.

At indrette din spisestue er ikke lige til, og derfor har vi her nogle tips, du kan tage til dig, inden du skyder projektet i gang. Alle tiltag er simple, men det er vigtigt, at du har din personlighed in mente, da den skal afspejle sig i indretningen.

Share.

Leave A Reply