Miljøbevidste og kvalitetssikre hårprodukter fra Davines

0

Er din store drøm også at få lækkert, glansfuldt og fyldigt hår? Er du af den grund på udkig efter nogle helt nye hårplejeprodukter, som kan få din drøm til at gå i opfyldelse? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Davines, som tilbyder et stort udvalg af italienske, miljøbevidste hårplejeprodukter, som desuden alle sammen er af allerhøjeste kvalitet. Lyder det altså som nogle hårprodukter, du kunne tænke dig at afprøve? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af de fantastiske hårplejeprodukter fra Davines.

Davines – italiensk troværdighed

Davines historie starter helt tilbage i 1983 i Palma, hvor familien Bollati etablerede virksomheden. Det var dog først efter 1990, at Davines begyndte at lave deres eget brand af eksklusive hårprodukter, som blandt andet blev solgt til professionelle saloner. I dag er Davines således kendt verden over, men de har dog stadig deres fødder solidt plantet i jorden, hvilket tilfører en vis italiensk autenticitet og troværdighed til brandet. Det er nemlig typisk italiensk at være tro mod sine rødder. Dette er desuden også noget af det, som Davines er kendt og elsket for.

Hårplejeprodukter med B Corp certificering

Davines som brand afspejler således nysgerrighed samt åbenhed over for den mangfoldighed, som findes verden over. De lægger nemlig stor vægt på, at alle her i verden har en vigtigt betydning. Derudover kredser Davines dog også om de ting, der reflekterer både enkelthed og harmoni, idet disse værdier altid vil være på mode. Derfor har Davines også satset på den mere klassiske og tidløse appeal, hvor det smukke lægger i enkeltheden.

Davines har desuden også en B Corp certificering, hvilket svarer til det danske Svanemærke. Dette er de, de første til at opnår indenfor hårpleje, hvilket naturligvis er en kæmpe succes for brandet. Davines tilbyder altså udelukkende miljøvenlige og effektive produkter, idet de blandt andet kæmper for en bedre, renere og mere bæredygtig planet. Vælger du således også at købe hårplejeprodukter fra Davines, kan du have god samvittighed overfor både dig selv og miljøet, og du vil desuden se en enorm effekt på dit hår. Er du således interesseret i at finde de af deres produkter, som passer perfekt til dit hår, skal du blot følge linket øverst i artiklen – du vil med garanti ikke blive skuffet!

Share.

Comments are closed.