Glattejern Test – Se de 10 bedste glattejern her

0

Indhold på side:

Markedet byder på et bredt spektrum af muligheder, når det kommer til glattejern. Der findes ikke blot et væld af producenter, men også forskellige modeller og forhandlere på det danske marked. Derfor kan det hurtigt virke som en vanskelig og uoverskuelig opgave, at skulle finde frem til det bedste glattejern for dit vedkommende.

Professionelle frisører og hårstylister anbefaler, at du bruger et godt glattejern med keramiske plader, når du skal glatte dit hår. Det skyldes selvfølgelig at sådanne glattejern er af høj kvalitet og at de ydermere også er meget nænsomme mod håret, så du ikke kommer ud for, at det ender med at miste sin glans eller knækker.

Der er op til flere undersøgelser, der peger på, at et billigt glattejern kan skade håret. Der findes mange gode glattejern på det danske marked, men hvilket er bedst og hvilket skal jeg vælge? I denne glattejern test har du mulighed for at danne dig et godt overblik over, hvad markedet kan tilbyde.

HH SIMONSEN® GO Mini Fashion Styler

HH SIMONSEN® GO Mini Fashion Styler er perfekt for dig, der leder efter et lille, smart og let glattejern, men hvor der ikke er gået på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet, da begge dele er i højsædet – og du kan naturligvis heller ikke forvente andet, når der er tale om et HH Simonsen-glattejern.

Glattejernet er både designet og udstyret med vippeplader, der ligeledes kommer med en såkaldt pivot-funktion. Der skal ikke være nogen tvivl om, at HH SIMONSEN® GO Mini Fashion Styler er et rigtig godt supplement til det glattejern, du bruger til dagligt, men som måske er en anelse for stort til at medbringe.

HH SIMONSEN® GO Mini Fashion Styler er et formidabelt glattejern til dig, der leder efter noget, du kan have med i tasken eller på rejsen. Som tidligere nævnt, så er det størrelse dog ikke noget, der er med til at forhindre det i at levere en funktionalitet og et resultat, der er i top. Derfor er du garanteret et både glat og blankt hår hver gang, du bruger dit GO Mini Fashion Styler-glattejern.

Fordele:

 • Lille og kompakt glattejern, der er nemt at finde plads til i tasken.
 • Har en ledningslængde, der lyder på hele 2,5 meter.
 • Udstyret med såkaldt pivot-funktion, der sikrer en stor bevægelsesfrihed.
 • Kommer med LED-temperaturstyring mellem 120 grader og 230 grader.

Babyliss Ultra Curl (PRO-2071E) (U)

Babyliss Ultra Curl er et glattejern, der kommer med krøllejernsfunktion. Krøllejernet er udstyret med plader af titanium, der kommer med Sol Gel-belægning. Plader af titanium sørger for minimal slidtage af dit hår, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du ikke skal være bange for, at glattejernet ender med at ødelægge dit hår.

De flydende plader på Babyliss Ultra Curl griber altid perfekt rundt om året, hvilket givet dit hår et smukt fald. Det betyder selvfølgelig, at du er sikret en meget naturlig og feminin frisure, hvis du gør brug af dette glattejern. Som nævnt, så er det også muligt at bruge dette glattejern som krøllejern. Det har tre forskellige temperaturindstillinger; 170, 200 og 230 grader.

Fordele:

 • Kommer med tre forskellige temperaturtrin: 170, 200 og 230 grader.
 • Titaniumplader med Sol Gel-belægning af høj kvalitet.
 • Sikrer en minimal slidtage af håret.
 • Udstyret med ledning med længe pålydende 2,7 meter.

ghd Gold Collection V Mini Styler

Her er der tale om det nye og opdaterede ghd Gold Mini Styler-glattejern. Det er en opdateret version af det klassiske ghd-glattejern i et nyt og strømlinet design, der emmer af elegance. Det kommer med en helt særlig nano-silver-belægning på varmepladerne, hvilket er med til at sikre et ekstra glansfuldt hår.

Der er ligeledes sket en forbedring af isoleringen af glattejernet. Det er gjort med henblik på at sikre, at det både bliver lettere og mindre varmt på ydersiden, hvor du holder glattejernet. Kombineret med et lettere og mere ergonomisk design, bliver det nemmere for dig at bruge dit glattejern fra ghd.

Der er flere og flere, der også bruger deres glattejern til at lave krøller. Derfor er tromlerne på ghd Gold Collection V Mini Styler lavet ekstra afrundede, hvilket er ensbetydende med, at det er endnu mere effektivt i forbindelse med at lave krøller. Det er derfor et glattejern, der er perfekt til dig, der vil kunne gøre begge dele.

Fordele:

 • Nye, strømlinede plader med særlig nano-silver-belægning.
 • Indbygget sleep-mode-funktion – slukker automatisk efter 30 minutter.
 • Indbygget spændingsomformer, så det kan bruges hele verden over.
 • Det er et glattejern, der er perfekt til lidt kortere frisurer.

JOICO® Styler (Inkl. taske og Reconstrx VaporFuel)

JOICO® Styler er det eneste glattejern i verden, der kan genopbygge håret, imens det styles. Derfor kan du også være sikker på, at dette glattejern er den sikre løsning, hvis du ønsker at kunne glatte dit hår på en særdeles skånsom vis. Det er naturligvis også det, JOICO® Styler slår sig meget på. Der medfølger desuden både en taske og 300 ml. Reconstrx VaporFuel.

Varmepladerne på JOICO® Styler har en meget unik og coatet overflade, der indeholder og er blevet smurt med æteriske olier, der sikrer, at glatningen ikke ender med at skade dit hår. Stylingjernet påfyldes og anvendes med en unik keratinolie, der – som tidligere nævnt – medfølger 300 ml. af, hvis du investerer i dette sæt.

Når du bruger dit JOICO® Styler-glattejern, vil væske omdannes til dampmolekyler. Det trænger dybt ind i håret og det vil resultere i, at det genopbygger hårets naturlige keratinniveau. Det er også ensbetydende med, at dit hår vil efterlades både sundere og blankere efter, du har gjort brug af dit JOICO® Styler-glattejern.

Fordele:

 • Dobbelte keramiske varmeelementer.
 • Kommer med coatede teflonplader med æteriske olier.
 • Triple Protection og Far Infrared-teknologi.
 • Den kommer med automatisk sleep-mode-funktion, så det slukkes efter 60 min.
 • LED-temperaturregulering (150-210 grader) og dual-power (110V-230V).

Z.one Concept 155 Titanium Hair Iron Glattejern

Z.one Concept 155 Titanium Hair Iron er et glattejern, der er udstyret med keramiske plader, der ikke blot skåner håret, men oven i købet også forbedret det under glatning af håret. Selve glattejernet sørger for at distribuere temperaturen homogent,hvilket er ensbetydende med, at du er garanteret en konstant temperatur og et perfekt, glat look.

Selve glattejernet er blevet beklædt med en beskyttende overflade, der ikke blot modvirker skader og ridser på jernet, men samtidig også gør glatningen nemmere. Jernet er udstyret med en særlig pivotledning, der gør stylingen nemmere for brugeren af glattejernet. Z.one Concept 155 Titanium Hair Iron kan opvarmes til intet mindre end 220 grader.

Den høje temperatur på dit Z.one Concept 155 Titanium Hair Iron-glattejern er med til at forkorte glattetiden, men samtidigen er det også med til at gøre glatningen mere effektiv. Det er dog vigtigt, at du sørger for at være meget omhyggelig med brugen, da varmen kan være skadelig for dit hår, hvis du eksempelvis holder om håret for længe.

Fordele:

 • Kan opvarmes til intet mindre end 220 grader.
 • Jernet i glattejernet er udstyret med pivotledning.
 • De keramiske plader er både effektive og skånsomme mod håret.
 • Pladerne er beklædt med en beskyttende overflade.

ghd Gold Collection V Max Styler

Det nye ghd Gold Max Styler er en opdateret version af det klassiske ghd-glattejern. Det kan bryste sig af et nyt og mere strømlinet design, som gør det endnu mere lækkert at gøre brug af. Det kommer med en helt særlig nano-silver-belægning på varmepladerne, hvilket er med til at give dig et ekstra glansfuldt og smukt hår.

Det er et glattejern, der særligt er godt for dig, der har lidt tykkere og mere krøllet hår. Det brede hoved kan glatte større sektioner ad gangen, hvilket gør det velegnet til førnævnte hårtype. Den nye ghd Gold Max har fået et helt nyt design, hvilket er ensbetydende med, at det er mere strømlinet end det forhenværende glattejern med samme navn.

Ydermere, så har ghd også forbedret isoleringen af glattejernet, hvilket har gjort, at det blive lettere varmt, men dog samtidig holder sig mindre varmt på ydersiden, hvor man holder. ghd Gold Max er et glattejern, der er udstyret med nye, gyldne varmeplader, der ligeledes er blevet mere strømlinet. Derfor er du sikker på, at glattejernet kommer til at glide nemt gennem håret.

Fordele:

 • Er udstyret med nye, gulve varmeplader, der er belagt med nano-silver.
 • Pladerne er hele 5 cm. brede og velegnede til tykt og krøllet hår.
 • Tromlerne på glattejernet er afrundede og kan bruges til at lave bløde krøller.
 • Indbygget sleep-mode-funktion, der automatisk slukker efter 30 minutter.
 • Fast temperatur, der lyder på 185 grader.

Babyliss Infinitix Multistyler (MS21E)

Babyliss Infinitix Multistyler er et glattejern, der passer perfekt til dig, der ønsker at kunne gøre alt med dit hår. Den indeholder en længere række af dele, der er nemme at udskifte, hvilket også giver dig muligheden for at personliggøre din frisure, så den passer perfekt til dig og dit humør dén dag.

Uanset om du ønsker, at dit hår skal være krøllet, kruset, volumiøst eller glat, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der er mulighed for at gøre med Babyliss Infinitix Multistyler. Det er naturligvis også ensbetydende med, at Babyliss Infinitix Multistyler er et glattejern, der er perfekt til stort set enhver lejlighed.

Hver enkelt metaldel i dette glattejern er desuden blevet belagt med Babybliss’ Sublime Touch-belægning, hvilket naturligvis er gjort for at give dit hår en skånsom styling. Drejeledningen gør det desuden nemt og enkelt at anvende styleren, så du kan bruge den til enhver opgave. Der medfølger ligeledes en praktisk opbevaringspose med i sættet.

Fordele:

 • Indeholder alt lige fra crepejern til pigkrøllejern.
 • Bliver leveret med en spiral til slangekrøller.
 • Der medfølger desuden en opbevaringstaske.

ghd Arctic Gold V Styler Gift Set

ghd Arctic Gold V Styler er en Limited Edition-udgave af den klassiske ghd Arctic Gold V Styler i et flot gulddesign. Det er et eksklusivt glattejern fra ghd, der giver dig muligheden for at få voluminøse krøller eller derimod opnå et særdeles glat hår med blot enkelte strøg gennem håret.

Det er udstyret med en varmesensor såvel som keramisk belægning, der sikrer en jævn og konstant fordeling af varmen, der lyder på 185°C. Det gør naturligvis stylingen langt mere skånsom, samtidig med, at du er sikker på, at du opnår et smukt og feminint resultat, som naturligvis er dét, du gerne vil undgå.

Ydermere, så er Arctic Gold V Styler udstyret med en indbygget sleep-mode, der selv sørger for at aktivere og slukke glattejernet, hvis ikke det har været anvendt i 30 minutter. I og med, at der her er tale om en gaveæske, så medfølger der også en varmeresistent taske såvel som en praktisk beskyttelseshætte til glattejernet.

Fordele:

 • Meget skånsomt glattejern, der passer til alle hårtyper.
 • Kan opnå en temperatur, der lyder på 185°C.
 • Har et ergonomisk design, der gør anvendelse nem og behagelig.
 • Kommer med en universal strømforsyning og en 2,7 meter lang drejeledning.
 • 20 sekunders opvarmningsteknologi og 2 års garanti.

HH Simonsen® 360° Straightening Iron Metallic Purple

360° Straightening Iron Metallic Purple fra HH Simonsen er et lækkert glattejern i høj kvalitet. Det kan opvarmes på mindre end 10 sekunder som følge af de dobbelte keramiske varmeelementer. Disse varmeelementer kan reguleres fra 120° til 210° med fem reguleringer, så det er nemt at finde en passende temperatur til hvert formål.

De keramiske plader på HH Simonsen 360° Straightening Iron Metallic Purple er desuden blev tefloncoatet med særlige olier. Det er med til at sikre, at glattejernet glider ubesværet over og gennem håret, og samtidig er det også med til at sørge for at give et blankt og silkeblødt resultat hver gang.

Det er et glattejern, der kan bruges til alle hårtyper, uanset hvad farve og længde. Det kan både glatte og lave smukke krøller, hvorfor et 360° Straightening Iron Metallic Purple fra HH Simonsen kan tjene begge formål. Glattejernet bliver desuden leveret med en automatisk sleep-mode, der sørger for, at glattejernet slukker efter 60 minutters inaktivitet.

Du er desuden sikret en stor bevægelsesfrihed med dette glattejern, eftersom det er udstyret med en 3 meter stofledning. Det bliver leveret med en varmeresistent stofpose til opbevaring af glattejernet, en smart Wet Brush og ligeledes også en pakke Hair Bobbles, der indeholder tre elastikker i en flot lilla farve, der matcher glattejernet. Med andre ord, så indeholder det alt, du skal bruge til en lækker styling.

Fordele:

 • Glattejernet kan opvarmes på mindre end 10 sekunder.
 • Bliver leveret med tefloncoatede plader og keramiske varmeelementer.
 • Vælg mellem fem temperaturreguleringer fra 120° til 210°.
 • Udstyret med såkaldt sleep-mode, der automatisk slukker for glattejernet.
 • 3 meter stofledning samt stofpose, Wet Brush og Hair Bobbles medfølger.

ghd Rose Gold Collection Eclipse White Styler

ghd Eclipse Rose Gold White Professional Styler er et meget unikt glattejern, der giver dig muligheden for at opnå et smukt hår derhjemme, der minder om dét, du får hos frisøren. Det er et effektivt glattejern, der ligeledes også kan bruge til at krølle samt skabe sensuelle bølger – kun fantasien sætter grænser.

Glattejernet er udstyret med en ny og unik varmeteknologi, der sikrer, at styleren er klar efter blot 20 sekunder. Efterfølgende er det dig, der bestemmer hvad, det skal bruges til. Uanset om du har et meget fint eller derimod meget kraftigt hår, så har du rig mulighed for at forme og style, som du ønsker.

Eclipse Rose Gold White Professional Styler fra ghd er udstyret med seks sensorer, der sørger for at fordele varmen og med den patenterede tri-zone-teknologi, kan du være sikker på, at der opnås en jævn og ensartet fordeling af varmen under hele processen. Den konstante temperatur på 180 grader sikrer det bedste resultat, uden at skade eller ødelægge håret.

Det skal naturligvis understreges, at der er tale om en Limited Edition-udgave af ghd Eclipse. Det betyder, at der medfølger en flot og varmeresistent taske. Den er udformet og stylet med detaljer i rosaguld, hvorfor det er et unikt og flot glattejern. Den varmeresistente taske beskytter dit ghd-glattejern, når det ikke er i brug.

Fordele:

 • Tri-zone-opvarmningsteknologi, der giver en opvarmningstid på blot 20 sekunder.
 • Er udstyret med hele seks sensorer, der fordeler varmen jævnt under brug.
 • Sleep-mode-funktion, der automatisk slukker styleren efter 30 minutters inaktivitet.
 • Passer til alle hårtyper og har en fast temperatur, der lyder på 185 grader.
 • Kommer med et kølet håndtag og naturligvis også 2 års garanti.

Opnå smukt og glansfuldt hår med disse otte tips

Hvis du skal glatte dit hår, så ønsker du med garanti at opnå det bedst mulige resultat. Der er op til flere ting, der skal tages op til overvejelse. Derfor har du mulighed for at læse vores otte gode tips til, hvordan du nemt kan opnå et smukt og glansfuldt hår.

Ydermere, så skal du selvfølgelig gøre alt for at beskytte både hår og glattejern. Det har du ligeledes også rig mulighed for at læse mere om nedenfor. Hvis ikke du passer på, når du bruger dit glattejern, så kan både dit hår og dit glattejern ende med at tage skade og gå i stykker.

1. Dit glattejern skal være rent

Det er meget vigtigt, at du altid sørger for at glattejernet er rent og fri for snavs. Hvis der er snavs på pladerne, vil varmen ikke fordeles korrekt, hvilket er ensbetydende med, at det kun dele af håret, der bliver glattet. Det betyder, at det kommer til at tage længere tid at glatte dit hår.

Hvis ikke du sørger for at håret glattes ordentligt, så vil det samtidig også være ensbetydende med, at dit hår ikke bliver nær så smukt og glansfuldt, som du med garanti havde ønsket. Derfor bør du også sørge for at gøre det til en vane, at rense dit glattejern hver gang, du har brugt det.

2. Brug et varmebeskyttende hårprodukt

Du vil opleve, at dit hår ender med at blive både tørt og slidt efter hver gang, du benytter dig af enten et krøllejern eller et glattejern, hvilket også er ensbetydende med, at det bestemt må siges at være anbefalelsesværdigt, at du vælger at benytte dig af et såkaldt varmebeskyttende hårprodukt, hvis du har muligheden for det.

Det er nemlig noget, der vil være med til at give håret et tyndt lag bestående af en form for beskyttende hinde, der naturligvis er i stand til at absorbere den varme, der bliver skabt af f.eks. dit glattejern, så du dermed også vil opleve, at varmen ikke vil komme til at påvirke dine hårstrå på alt for voldsom vis.

3. Kør fra hårrødderne og ud til spidserne

Det er meget vigtigt, at du kører fra hårrødderne og herefter helt ud til spidserne, når du gør brug af dit glattejern. Du må aldrig starte i midten, eftersom det vil være med til at skabe ubalance og det vil selvfølgelig kunne ses. Du bør give dig god tid og du bør samtidig også sørge for at opdele dit hår i forskellige, mindre sektioner.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at bevæge dit glattejern fra hovedbunden og helt ud til spidserne. Hvis ikke du gør dette, så vil du ikke kunne være sikker på, at du ender med at opnå det bedste resultat – og du kan være helt sikker på, at du bestemt heller ikke kommer til at opnå et ensartet resultat, der ser ens ud over hele linjen.

4. Brug ikke stylingprodukter inden glattejernet

Ikke nok med, at du bør bruge varmebeskyttende produkter, inden du bruger glattejern, så bør du samtidig sørge for ikke at benytte dig af diverse former for stylingprodukter, inden du benytter et glattejern til at kunne glatte det. Der er op til flere årsager til, hvorfor dette er tilfældet, men det handler dog om at det mindsker varmen fra glattejernet.

Det handler selvfølgelig også om, at hvis dit stylingprodukt eller dine stylingprodukter først har været en tur gennem et glattejern, så mister det langt hovedparten af dets effekt, hvorfor du vil komme til at skulle benytte dig af det selvsamme stylingprodukt igen efterfølgende for at sikre effekten. Derfor bør du blot vente til du er færdig med glattejernet.

5. Sørg for at dele håret op i sektioner

Hvis du har et ønske om, at kunne få dit hår til at ende med at se både glansfuldt og smukt ud ved at benytte dig af et glattejern, så er det naturligvis påkrævet, at du lægger stor vægt på at dele håret op i flere sektioner i forbindelse med selve glatningen, da du ellers ikke opnår det bedst mulige resultat.

Ender du med at tage en for stor sektion af dit hår, så vil det ganske enkelt ikke være muligt for varmen at nå ud til alle de mange hårstrå. Det kommer selvfølgelig an på din hårtype, hvad der kan betragtes som værende den rette størrelse til hver enkelt af de mange sektioner af hår.

Share.

Comments are closed.