Indret dig til en god nattesøvn

0

Når du står over for en rumfornyelse i soveværelset, er det godt at huske på, at simple og naturlige indretningsvalg er med til at give et fredfyldt udtryk og hjælper dig med at skabe en god nattesøvn. God energi med en indretning, der får det til at føles som et fristed. Læs med nedenfor og få tips til, hvordan du kan dekorere dit soveværelse.

Sorter og ryd op
Sæt dig for at ryd ud i dine ting og sorter i det, du sjældent bruger længere. Forsøg at hold dit soveværelse velafbalanceret og ryddeligt, det vil nemlig skabe ro i sindet og hjælpe dig til en bedre søvn.
Start, som udgangspunkt, med at rydde sengebordene for overflødige sager og hold dig til de mest praktiske og nødvendige ting som fx bøger, sengelampe og måske en håndcreme.
Gem alt andet i æsker, under sengen i kasser eller i skabet.

Kom tættere på naturen
Lad dig inspirere af naturen og hiv den med ind i soveværelset i form af store planter eller en stor kæp, hvor du kan vinkle en lyskæde omkring. Måske du elsker træ, og i den forbindelse er det oplagt at have sengeborde, hylder eller en sengegavl ud af smukt træ.

Opnå en Zen-agtig stemning
For at skabe en Zen-agtig stemning, bør du indrette dig ukompliceret og ryddeligt. Skab balance ved fx at sætte et sengebord på hver sin side af sengen, indret med lyst og nøgent træ og hæng smukke glødepærer i loftet. Husk at lufte ud dagligt og skab en god atmosfære i soveværelset.

Hold orden og undgå gadgets
Hold orden i soveværelset ved at holde vindueskarme og sengeborde fri for ting, der flyder. Træk gardinerne fra om morgenen, så du får mest muligt ud af de lyse timer.
Undgå at indret dig med teknologi i soveværelset. Det er her du skal hvile dig og stresse af, og alt hvad der hedder fjernsyn, tablets og andre teknologiske apparater, er alt sammen med til at forstyrre nattesøvnen. Sørg også for at have en god læselampe ved sengen med et behageligt lys i det generelle soveværelse, så det er behageligt at opholde sig i.

Mangler du en god seng til en god pris og kvalitet, kan du se mere her.

Share.

Leave A Reply