Vil du gerne lave dit soveværelse om?

0

Er du ikke tilfreds med indretningen på dit soveværelse? Dit soveværelse skal være et sted, hvor du føler dig godt tilpas og er tilfreds med indretningen, for det opholder dig der i en stor del af døgnets timer. Det er der, du skal kunne slappe af og trække dig. Derfor går det ikke, at du slet ikke bryder dig om indretningen og stemningen på dit soveværelse. 

Det vigtigste på dit soveværelse 

Selvom det er rigtig vigtigt med en behagelig indretning, vil det nu alligevel altid være vigtigst, at du har en god seng at sove i. Hvis du lige nu ikke synes, at du ligger godt i din seng, kan det godt gå ud over din søvn. Derfor kan du i stedet prøve de komfortable DUX senge. 

Skab hygge i rummet 

Der er nok mange, der deler den holdning, at et soveværelse skal være hyggeligt. Det kan du bl.a. sørge for ved at male dine vægge i en ny farve. Du kan også nøjes med blot at male én væg i en lidt mørkere farve, hvis resten af dine vægge er hvide. Det vil give rummet en dybde, som virkelig er hyggelig. Ligeledes kan du gøre rummet mere komfortabelt ved f.eks. at lægge et stort tæppe under din seng. Du kan også pynte op med sengetæpper og pyntepuder i din seng. 

Sæt stemningen med belysningen

Når du vælger belysning til dit soveværelse, kan dit valg have afgørende betydning for, hvordan stemningen bliver i rummet. Belysning er nemlig rigtig godt til at sætte en bestemt stemning. Hvis du gerne vil skabe en rolig atmosfære i rummet, skal du gå efter at have små lyskilder forskellige steder i rummet. Du kan f.eks. finde to natbordslamper og en gulvlampe til et af hjørnerne. Effekten vil blive fremhævet endnu bedre, hvis du går efter nogle lidt varmere pærer.

Share.

Comments are closed.