Vedligeholdelse af din el og installationer i din bolig

0

Indhold på side:

Vi alle kan have brug for en dygtig elektriker i hverdagen. Til både mindre og større opgaver. For el er en undværlig del af vores alles hverdag.

Med dygtig el ekspertise kommer du som boligejer langt

Måske I som boligejer står for en mindre eller større renovering af jeres bolig. Det kan kræve ekstra stikkontakter, for at funktionaliteten bevares. Det kan også være, at I har nogle ældre lyskilder, som kan omlægges til nogle smartere løsninger. Som igen også kan give besparelse på jeres samlet elforbrug. Her tjener gode råde fra en professionel elektriker Fj-el.dk på området jer både på kort og lang sigt.

Skal I lægge ny el ind i jeres bolig?

Her er det værd at overveje nye og smartere el løsninger. Løsninger som også ligger i tråd med de gældende EU standarder, hvor miljøbevidsthed også indgår. Det kan være, at I har et ønske om omlægning til LED belysning eller I ønsker jeres egen elstander for opladning af el-bil. Her kan det være trygt som boligejere, at det er samme firma, som udfører jeres elopgaver. Til dels lærer de jeres hus at kende, men kan også vejlede jer, hvad der tjener jer bedst på lang sigt at få lavet.

Uheldige skader på elnettet

Er jeres elnet løbende vedligeholdt, er det yderst sjældent, at der sker skader. Men det kan selvfølgelig ske, da vind og vejr kan spille et puds. Her kan der være behov for hurtig udrykning og med et elfirma, som har stor erfaring med forsikringsskader og anmeldelse af. Det gør, at man som kunde ved, at man er i trygge hænder, idet man som almene kunder jo ikke kender til det tekniske fagsprog indenfor el, som kan være påkrævet ved forsikringssager.

Fast service kan være tilrådeligt

Har du tilknyttet erhverv til din bolig, hvor maskiner ligeledes er en del af en produktion, kan en fast serviceaftale være tilrådelig. Her vil elnettet og de øvrige funktioner efterses og vedligeholdes løbende. Det gør, at du også som erhvervsdrivende sikrer din produktion optimalt.

Fordelagtige afdragsmuligheder

Elarbejde kan omfatte større beløb. Beløb som kan finansierers i samspil med Service Finans. Det gør, at dine projekter ikke behøver at vente unødigt. Hvilket er UG kundeservice.

Share.

Leave A Reply