Vær kreativ ude og inde i hjemmet

0

Hjemmet er for alle mennesker et frirum, hvor der skal være plads til ro, hygge og fantastiske stunder med familie og venner. Hjemmet er dog samtidig også et sted, hvor kreativiteten kan få lov til at flyve, da der absolut ingen regler er for, hvad du må og ikke må – specielt når det gælder indretning. Flere og flere danskere er hoppet med på den såkaldte DIY-bølge, hvor det handler om at klare sagerne selv og være kreativ i måden, vi indretter hjemmet på. Læs denne artikel og bliv klogere på, hvordan du kan skabe kreative løsninger ude og inde i hjemmet.

Lav smarte garderobeløsninger

Garderoben er ofte en af de ting i hjemmet, som bliver nedprioriteret – simpelthen fordi de mange løsninger, der findes på markedet, er bombastiske og dyre. Der ses dog også en trend i, at vi i højere grad gerne vil have vores tøj hængende fremme og ikke gemt væk i store skabe og kommoder. Med andre ord kan vi altså godt lide at vise de ting frem, vi ejer i et display, hvor kun det bedste tøj klarer ’optagelsesprøven’. Der findes heldigvis mange måder, hvorpå du kan skabe din egen personlige garderobeløsning i enten entreen eller soveværelset og endda for få penge. Alt du skal bruge for at skabe din egen opbevaringsløsning til tøj er en rundstok, lædersnor eller metalkæde og et par kroge til at sætte fast i loftet. Vupti! Så har du pludselig en super flot og moderne løsning, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Find rundstok her og begynd dit eget DIY-eventyr allerede i dag.

Bliv selvforsynende

Der er intet mere hot end urban gardening – at være selvforsynende. Kært barn har mange navne. Det kan dog være en svær opgave at blive 100 % selvforsynende med madråvarer, hvis ikke man bor på en gård med dyr. Men selvom du bor i et helt almindeligt parcelhus eller i en lejlighed med udendørsareal for den sags skyld, kan det stadig lade sig gøre at dyrke egne grøntsager, som i høj grad kan bruges i den daglige madlavning.

Det er ingen hemmelighed, at det danske sommervejr ofte skuffer, og derfor kan det være en utrolig god idé at investere i et drivhus. Simpelthen også fordi, flere planter og grøntsager har bedst af at bo i et drivhus, som eksempelvis tomater. Det kan umiddelbart virke som en dyr og omfattende opgave at få fingrene i et drivhus, men det behøver det absolut ikke at være, hvis bare man køber et fra den rette forhandler. Besøg www.drivhuscenter.dk, hvor du kan gå på jagt i mange forskellige drivhuse. Nu tænker du måske, hvad du skal gøre, hvis du bor i en lejlighed med altan. Javist, et traditionelt drivhus virker ikke som en mulighed, men der findes faktisk mange små drivhuse, som kan placeres på eksempelvis et bord på altanen. Udbyttet af dine afgrøder vil naturligvis ikke være så stort, men du vil stadig kunne nyde hjemmedyrkede tomater og agurker.

Share.

Leave A Reply