Vælg et pillefyr og spar penge

0

Som boligejer i Danmark har man flere muligheder for at opvarme sin bolig. Der findes både nemme og krævende løsninger. Nogle varmeløsninger kræver en indsats fra din side, men denne løsning vil derfor også være billigere. Hvis du gerne vil spare penge og gerne selv vil gøre en indsats for at opvarme dit hus, så bør du vælge et pillefyr. Et pillefyr brænder piller af, som du selv står for at købe og for at fylde på fyret. At passe et pillefyr kræver derfor en indsats fra din side, men dette vil også give en billigere opvarmning af dit hus.

Du kan følge dit fyr via en app

Hvor ofte, der skal fyldes piller på, afhænger af dit forbrug. Antallet af piller, der skal bruges, afhænger derfor meget af årstiden. Om vinteren skal der måske fyldes på to gange i ugen, og om sommeren er det måske nok at fylde på hver anden uge. Er du bosiddende i Vordingborg, og skal du på ferie et andet sted i landet, så kan du via en app følge dit fyr. På denne måde kan du følge med i, om fyret kører som det skal, og om det opvarmer huset korrekt.  

Den første investering er stor, men prisen for varme bliver billigere på det lange løb

Et pillefyr skal vedligeholdes og passes, og dette kan tage noget af din tid. Samtidig skal der udføres en korrekt installation af pillefyr. Installationen og købet af pillefyret kan være en større investering, men på det lange løb vil denne investering kunne betale sig. Fyret koster penge i sig selv, men dette vil være en engangsinvestering, da fyret herefter holder i mange år. I de mange år skal du blot sørge for at passe fyret, så sørger fyret for at skabe varme til at opvarme dit hus.  

Share.

Leave A Reply