Vægur med løse tal er moderne

0

Det er blevet moderne at have et stort sæt urvisere hængende på væggen omgivet af store, løse tal, som du kan sætte, der hvor du selv har lyst til at placere dem. Det giver rigtig mange muligheder for at skabe et personligt hjem, hvor uret tilpasses din stil i stedet for, at du skal tilpasse stilen omkring uret. Her er lidt forslag til, hvordan du kan personliggøre et vægur med løse tal.

Sådan tilpasser du uret til din personlige stil

Når du køber et vægur med løse tal, så får du oftest et sæt urvisere, som placeres i midten, også følger der også tal med, som er udformet i den stil, du har valgt. Du behøver dog ikke at benytte de medfølgende tal, for du kan bruge lige det, som du har allermest lyst til at hænge op i stedet for de medfølgende tal. Det kan f.eks. være, at du selv har lavet tallene, at du vil have billeder af dine familiemedlemmer, at de skal være i forskellige farver, at de skal forestille forskellige dyr eller kager eller et helt andet kreativt påfund. Det kan også være, at du bare har lyst til at flytte rundt på rækkefølgen af tallene, at hænge dem forskudt eller på anden måde skævt.

Vægur til enhver sæson

Hvis du går meget op i boligindretning, og du ofte flytter rundt eller skifter stil, så er en af fordelene ved et vægur med løse tal også, at hvis du får lyst til at ændre i stilen, så kan tallene let pilles ned og erstattes med nogle andre. Det er også en sjov gimmick til højtider eller andre begivenheder, at tallene kan byttes ud, så de passer til sæsonen. Til jul kan tallene eksempelvis byttes ud med nissemænd, og til Halloween kan de være edderkopper eller spøgelser.

Hvis du har fået lyst til at få et vægur med løse visere, så kan du finde et stort udvalg online. Vægure med løse tal kan findes hos denne webshop.

Share.

Leave A Reply