Undgå indbrud i dit hjem

0

Det er rigtig ærgerligt at komme hjem til et hjem, der har været udsat for indbrud, og hvor der mangler en masse ting. Det er samtidig rigtig ubehageligt, at en fremmed har været inde i ens hjem og også har gennemrodet det. Danmark er desværre et af de lande i EU, der har flest indbrud pr. indbygger. En del af forklaringen er, at danskerne ikke er særlig gode til at sikre sig mod indbrud, men du kan faktisk gøre en del for at sikre dig mod ubudne gæster i dit hjem.

Få det til at se ud som om, der er nogen hjemme

Vil du gerne undgå, at tyven kigger forbi, når du er på ferie, er det en god idé at få det til at se ud som om, der er nogen hjemme. Det kan du blandt andet gøre ved at lade naboen tømme din postkasse og bruge din skraldespand. En fyldt postkasse, hvor det vælter ud med reklamer, og en tom skraldespand er et signal til tyven om, at der ikke er nogen hjemme. Det er også vigtigt, at du ikke gør det ekstra nemt for tyven at bryde ind i dit hjem. Gem derfor værktøj og haveredskaber væk, så tyven ikke kan bruge disse til at bryde ind i dit hjem med.

Låse og alarmer

Du kan også indbrudssikre dit hjem ved blandt andet at have gode låse og et alarmsystem. Det er ikke alle låsesystemer, der er lige gode, så er dine låse gamle, vil det være en rigtig god idé at skifte dem ud med nogle nye og bedre låse.

Du kan læse mange flere gode råd her. Ved at indbrudssikre dit hjem giver du indbrudstyven sværere arbejdsvilkår, og der er derfor større chance for, at du kan få lov til at beholde dine ting for dig selv.

Låsesmed og sikringscenter Bagger Låse & Alarm A/S.

Share.

Leave A Reply