Uldplaider i topkvalitet 

0

En plaid er et af de bedste hverdagsprodukter, når det kommer til afslapning. En uldplaid symboliserer hverdagens pause og giver en fornemmelse af at der er tid til afslapning efter en lang dag på arbejde. Når det gælder et produkt der skal i brug til hverdag, er det yderst vigtigt at det er langtidsholdbart og at kvaliteten er i top. Kig altid efter plaider i 100% uld fremfor blandingsprodukter, hvis du ønsker din plaid skal varme godt og holde i mange år frem. Uldplaiden kommer med mange egenskaber, den varmer på trods af den bliver våd og den er naturligt smudsafvisende. 

Håndværk

En uldplaid er et funktionelt produkt, der bestemt også bærer både æstetik og smukt håndværk med sig. Uldplaiden kan bruges til at forny udtrykket i hjemmet og give din sofa nogle flere år at leve i, hvis du går med en tanke om at købe en ny. En uldplaid kan bruges af en hver og kan med de mange tilgængelige designs også passe ind i et hvert hjem. Uldplaiderne har været brugt i den skandinaviske indretning i rigtig mange år – og det skal de selvfølgelig blive ved med.

Brug din plaid året rundt 

Du forbinder nok en uldplaid med et produkt du tager frem og bruger i sofaen, når det bliver efterår – det er også ganske rigtigt at den indeholder en fantastisk varme, der bliver ved med at lune den der bærer plaiden. MEN uldplaiderne bør tages i brug ude i haven eller på terrassen, hvor den både pynter fint og skaber en lun stemning på en kølig sommeraften. Uldplaiden er også rigtig god at have med sig på tur ud i sommerlandet, hvor den kan bruges som familiens samlingspunkt, her kan du brede den ud på græsset og ligge dig godt til rette i solen, mens børnene leger eller bedsteforældrene henter is. 

Uldplaiden er den bedste gave

Hvem ønsker sig ikke et lækkert produkt der holder til hverdagsbrug? En uldplaid er perfekt til den ældre der fryser om tæerne, til parret der elsker at dele eller til barnet der ligger og leger på gulvet. Uldplaiden er som et knus der varer ved eller et godt minde der både varmer indeni og udenpå. Uldplaiderne laves i mange farver og mønstre, derfor vil du nemt kunne finde den rette til dem, til ham eller til hende.

Det store udvalg findes hos Silkeborg Uldspinderi

Silkeborg Uldspinderi har arbejdet med uld i alt den tid virksomheden har været til. Den lille familievirksomhed trækker rødder tilbage til år 1940, men blev officielt stiftet i år 1987. Uldplaider er Silkeborg Uldspinderis kerne og derfor er der kommet utroligt mange plaider til siden produktionen startede. Der er udkommet smukke nyheder i september, der kan findes blandt deres hjemmesides store udvalg. Silkeborg Uldspinderi producerer kvalitetsplaider i uld og laver aldrig et design uden dette er sikret at være i topkvalitet. 

Share.

Leave A Reply