Udstyr du skal bruge til golf

0

Indhold på side:

Har du også fundet glæden ved golf? En sport der er meget social, aktiv og ikke mindst dyr. For det er ingen hemmelighed at sporten kræver meget udstyr, og dette kan hurtigt løbe op. Og det er ikke kun golfkøller, du skal have fat i. Noget af udstyret er nødvendigt, mens andet er ekstra, som kan købes efterhånden, som du bliver bedre. Her kommer en lille guide til, hvad du ellers skal bruge af udstyr til golf:

Køller

Uden køller kommer du ikke langt på golfbanen. Der findes forskellige køller til de forskellige slag. Nogle har du brug for fra start, mens andre er køller, du kan tilføje hen ad vejen, som behovet opstår.

Opbevaring

Først og fremmest skal du bruge noget at opbevare dine køller i. En golfbag. Disse findes i forskellige varianter og kommer i alt fra den helt klassiske, der bæres på ryggen, til en med hjul og ligefrem fjernbetjening, så du slipper for at bære på tasken og dens indhold.

Komfort

For bedst muligt komfort på en flertimers golftur, er det klogt at anskaffe sig en kasket, skygge eller lignende. Da golf er en udendørs sport, er det rart at kunne beskytte hovedet mod solen. Derudover kan det være rart med en golfhandske, som sikrer et bedre greb på køllerne, og gør det nemmere at undgå vabler.

Forberedt på vind og vejr

Ligesom du skal være forberedt på massere af sol med en kasket, så kan du også risikere kraftig vind eller regn på golfbanen. Noget effektivt regntøj, som kan holde regn ud i flere timer, er derfor et must, og ligeså med en windbreaker der kan holde dig varm og holde vinden ude.

Bolde

Det siger sig selv, men ingen golf uden bolde. Disse kan købes i pakker med flere, hvilket er en fordel, da du højst sandsynligt kommer til at smide en del væk.

Som tidligere nævnt er golf en dyr sport, men der findes måder at spare penge på diverse golfudstyr. Hos Grevernes Golfshop finder du fanen ”outlet”. Her kan du spare mange penge på lækkert golfudstyr. Bliv fristet og få købt udstyret du mangler på https://grevernesgolfshop.dk/netbutik/168-outlet/.

Share.

Leave A Reply