Udnyt pladsen i dit skib med hjælp fra en maskinsnedker

0

Skibe og både kan med deres få kvadratmeter være svære at udnytte pladsmæssigt til eksempelvis opbevaring. Det er ikke de gængse IKEA-løsninger, der nødvendigvis passer bedst ind på de lidt skæve kvadratmeter, da der kan komme til at være enormt meget spildplads ved en sådan løsning. Derfor er det en god idé for eksempel at kontakte en maskinsnedker i Esbjerg eller Varde-området, der med sin viden om træ og specialløsninger kan hjælpe med at give sit bud på de bedste opbevaringsløsninger til dit skib ud fra dine behov.

 

Hvad er en maskinsnedker?

En maskinsnedker er en, der arbejder med at betjene maskiner med det formål at fremstille forskellige former for træudskæringer. Det kan være træudskæringer til forskellige opgaver. Du kan eksempelvis kontakte en maskinsnedker, hvis du ønsker at få lavet eller renoveret følgende på dit skib eller din båd:

  • Funktionelle opbevaringsløsninger
  • Skibskøjer
  • Forlængelse af både eller skibe
  • Renoveringer af både eller skibe
  • Udskiftning af agterspejl
  • Hjælp til montering af fenderlister
  • Fremstilling af skibsmaster

 

Fald ikke længere i skoene på gulvet

Noget af det som en maskinsnedker kan specialdesigne, er en skohylde. En skohylde er rigtig god til at opbevare og organisere sko på lidt plads, sådan at man både slipper for at falde i sko på gulvet og samtidig nemt kan finde sine egne sko igen. Da et skib ikke står på fast grund hele tiden, så er det også vigtigt, at møblerne er designet med det for øje, at skibet kan komme ud at ride på de høje bølger, hvor det er vigtigt, at inventaret ikke skøjter rundt imens. En maskinsnedker kan designe skabe, hylder, skuffer med videre, der har forskellige stoppere på, sådan at inventaret ikke har samme mulighed for at flytte sig.

 

Andre smarte løsninger til skibet

Det er ikke kun smarte opbevaringsløsninger, som en maskinsnedker kan være behjælpelig med, da en maskinsnedker også kan give sit bud på andre funktionelle indretningsløsninger. Blandt andet kan en maskinsnedker hjælpe med at lave ændringer på bådens badeværelse, hvor der eksempelvis kan fremstilles en hjørnevask, der går ud i et med bordpladen. Når vasken går ud i et med bordpladen, så er det med til at gøre rengøringen nemmere samtidig med, at det giver en flot finish.

 

 

Share.

Leave A Reply