Udendørsmøbler – på den praktiske og smarte måde

0

Når sommerens sol og varme titter frem, stiller vi som bekendt havemøblerne frem landet over i de små, danske hjem. Der er ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud med en kop kaffe og nyde solens stråler, imens man sidder behageligt i liggestolen ved det lille cafébord på terrassen. Men vejr og vind slider på og påvirker dine havemøbler i form af fugt, sol og andre påvirkningsfaktorer. Derfor gælder det om at beskytte møblementet på bedste vis og investere i smarte og praktiske løsninger, så dine havemøbler kan opretholde en lang levetid.

”Men hvordan?” – tænker du måske? Læs med nedenfor, hvor vi giver dig nogle hurtige, gode råd til, hvordan du kan tænke i udendørsmøbler – på den praktiske og smarte måde.

God læselyst!

 

Køb et vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt til haven

Det første råd er at tænke specifikt i slidstærke og modstandsdygtige materialer, når du skal vælge havemøbler. Ubehandlet naturtræ eller lignende autentiske, fine materialer er rigtignok meget æstetisk smukke at se på, men de er som regel også meget modtagelige over for ekstern påvirkning, hvilket hurtigt sætter sine præg på møblerne. De får misfarvning, slitagemærker og mister deres robusthed, hvilket ikke er særligt praktisk.

 

Derfor gælder det om at vælge havemøbler, der kan tåle vejr og vind, og som ikke kræver den store vedligeholdelse. Det kan eksempelvis være et slidstærkt og ganske vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt, som er oplagt og ideelt på terrassen eller i haven. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, at dine havemøbler bliver grimme og går i stykker efter kort tid.

 

Klap dine havemøbler sammen – nemt og hurtigt

Et andet godt råd er at tænke i, hvordan dine havemøbler hurtigt kan stilles frem og tage væk igen. Der findes et væld af smarte møbelkonstruktioner til udendørsbrug, hvor havemøblerne er nemme og hurtige at folde ud, klappe sammen og pakke væk, når der er brug for det. Med et praktisk klap-ud-cafébord eller funktionsdygtige fold-ud-stol kan du på ingen tid få havemøblerne frem og taget væk igen, hvis det pludselig skulle blive uvejr eller natten over.

 

Giv dine havemøbler tag over hovedet

En tredje praktisk løsningsmodel er at give dine havemøbler tag over hovedet, så de bliver beskyttet mod regn, sol og lignende påvirkning fra vejret. Dette kan eksempelvis være i form af en stationær havepavillon eller et udfoldeligt havetelt med dug, der afskærmer fra vejr og vind.

 

På den måde er du sikret god langtidsholdbarhed til dine havemøbler.

 

God fornøjelse!

 

 

Share.

Comments are closed.