Tre gode råd til indretningen af familieboligen

0

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at holde styr på alle hjemmets ting når man er en stor børnefamilie. Legetøj, bolde, remedier fra stuen og andet inventar ligger smidt rundt på gulvet. Det kan være svært at overskue, både at rydde op, men også gøre noget ved indretningen. Det er vigtigt med fornyelse i hjemmet, det er med til at gøre, at der ikke er stilstand i hverdagen. Derfor vil du nedenfor kunne læse om tre råd til hvordan du kan forbedre din indretning, og måske finde modet til at rydde det op hver gang ungerne har lavet rod i butikken. Der er mange gode løsninger at finde, og der er ingen grund til ikke at spørge om hjælp, når hverdagen bliver for meget.

Væggene er oplagte til opbevaring

Mange ser væggene i hjemmet som et sted for billeder og kunst. Dette er specielt tilfældet for børnefamilier. Væggene bliver ofte fyldt med billeder af børnene, og til hver begivenhed skal der tages billeder. Det stopper ikke før hver en krog er fyldt med billeder af guldklumperne.

Væggene er nemlig et oplagt sted at opbevare nogle af de daglige ting, som kan være problematiske at få pakket ind i hjem, hvor børnene styrer hverdagen. Alle børn bruger bold i alle støbninger. Fodbolde, håndbolde, skumgummibolde, tennisbolde og så videre. De flyder rundt på borde, stole og gulv, men i fremtiden kan de være på væggen. Anskaf  boldholdere til væggene, så de ikke ligger og flyder og roder hjemmet til.

Glas og andet skrøbeligt fjernes fra gulvhøjde

Børn leger, spiller bold og løber rundt i hjemmet, som var det pakket ind i bobleplast. Der tages ingen hensyn til nogen form for inventar, når først de begynder at spille røvere og indianere. Derfor kan det være en god ide, at opbevare glas og andet skrøbeligt væk fra gulvhøjde. Dette kan redde en masse inventar og samtidig være med til, at du undgår en masse irriterende oprydning.

Gør det personligt

Børnehjem skal være personlige, og det skal være på andre parametre end bare børnebilleder. Men mange børnefamilier kan have svært ved at finde personlige ting til hjemmet, som ikke overskrider budgettet.

En boligtrend, som virkelig har fået mange tillløbere i løbet af de seneste år, kan måske hjælpe dig med at gøre dit hjem mere personlig og samtidig holde det praktisk. Det handler om at gøre det selv. Mange af hjemmets møbler og inventar kan laves selv. Det er lige fra familiesofaen til kunsten på væggene.

Når det kommer til familiesofaen er et materiale som en almindelig træpalle perfekt. Træpallen er forholdsvis let og kan bruges som puslespilsbrikker, som du kan forme, farve og bygge præcis som du gerne vil have den. Du kan sågar få din børn til at hjælpe med at vælge farverne og male den. Det er derudover også en billig løsning og en miljøvenlig løsning. Det er naturmateriale som genbruges, og træpallen kan findes hos alle træforhandlere i landet.

Share.

Comments are closed.