Træt af trange kår? Find noget rummeligt i hovedstaden

0

Er du blevet træt af at bo i trange kår, når du har råd til at bo i noget mere rummeligt – måske endda noget med en mere attraktiv beliggenhed og bedre fællesarealer? København mangler bestemt ikke lejeboliger, der brillerer på alle parametre undtagen prisen. Som formuende person/par bliver din største hovedpine at finde ud af, hvor i hovedstaden eller dens forstæder du ønsker at finde bolig.

Her kan du få et par idéer til, hvor du kan overveje at flytte hen.

Lad os hjælpe med at finde din næste lejebolig

Vi hjælper dig med at finde din næste lejebolig – Juli Living har flere attraktive ejendomme, hvor du kan finde lejeboliger, der opfylder dine krav til plads, energivenlighed og nærhed til kollektiv trafik, handel og kulturelle institutioner. I Hvidovre har vi seniorfællesskabet Over Friheden, der ligger ca. et kvarters gang på gamle ben fra Hvidovre Strandpark og en kortere afstand fra dagligvarebutikker.

Overvejer du at finde lejebolig i Sydhavnen?

Er du yngre, så var det snarere oplagt at bo i noget som Køhlers Have eller Fælledkarréen, hvor den første ejendom ligger i Sydhavnen, mens Fælledkarréen ligger med udsigt ud til Kalvebod Fælled. Nu er det ikke kun beliggenheden eller antallet af kvm, du skal have for øje, når du skal vælge din nye lejebolig. Tag også hensyn til adgangen til fællesarealer, fx tagterrasser, gårdrum og køkkener.

Book en fremvisning – eller tilmeld dig en interesseliste

Hvis du er bare den mindste smule kræsen, når det kommer til, hvad du bor i, bør du forud for leje af en lejebolig få en fremvisning, hvis det kan lade sig gøre. Hos os kan du hurtigt booke fremvisning online ved at udfylde en simpel formular. Du kan også tilmelde dig vores interesselister for vores mange ejendomme. Så giver vi dig nyheder om vores projekter, om åbent hus og talrige andre ting.

Share.

Leave A Reply