Tips til dit nye badeværelse

0

Står du over for en renovering af dit gamle badeværelse, og mangler du inspiration til det nye? Eller er du ved at bygge hus, og er du stadig ikke helt sikker på, hvordan badeværelset skal se ud? Så læs med her, og få nogle tips med på vejen. Der findes masser af inspiration både online og fysisk, enten i butikker eller i showrooms. Du kan med fordel besøge et badeværelse showroom, hvor du får mulighed for at se forskellige typer badeværelser, og finde inspiration til dit eget.

Selve renoveringen

Find på forhånd ud af, om du selv vil være med til at stå for renoveringen, eller om du vil have hjælp udefra. Der er mange VVS-installationer der skal være styr på, når det gælder renovering af et badeværelse. Det er værd at have in mente, så du ikke pludselig løber panden mod muren under renoveringen. Der findes desuden mange muligheder for at få hjælp af dygtige håndværkere og VVS-montører. Derudover er det vigtigt at du på forhånd har besluttet, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, inden selve renoveringen begynder.

Minimalistisk badeværelse eller hyggelig oase

Når du skal indrette dit badeværelse, er der mange forskellige udtryk, du kan gå efter. Mange kan godt lide det udtryk, et minimalistisk badeværelse giver, med højt til loftet og rene linjer. Hertil kan man evt. vælge at lege med forskellige typer fliser, så der kommer et stilfuldt spil i rummet, i stedet for at det virker upersonligt. Du kan også vælge at fylde dit badeværelse med planter, nips-ting i form af sæbedispenser, tandbørsteholder, skåle osv. Planter der klarer sig godt på badeværelser, er bl.a. sukkulenter, orkidéer og fredsliljer. Du kan evt. vælge at holde dig til et farvetema eller have bestemte type materialer, der går igen. På den måde kan du både skabe en hyggelig atmosfære i dit badeværelse, samtidig med at du holder dig til et stilet udtryk.

Share.

Leave A Reply