Tips: Sådan planlægger du en god hjemmedate

0

Indhold på side:

Har du kastet dig ud i datinglivet, eller har du været i et fast forhold, i hvad der kan føles som årtier?

Uanset om man er single eller i et parforhold, så kan dating være lige det, man har brug for – også selvom det er ens kæreste. Der kan for nogle par nemt ”gå hverdag i den”, hvor børn, huslige pligter og andet måske tager prioriteterne i hverdagen, og hvor man måske ikke finder tiden til at finde en barnepige og tage på dates.

I denne artikel kan du læse mere om nogle gode råd til at planlægge en hyggelig hjemmedate i sofaen eller sengen måske.

Sæt kryds i kalenderen

Det vigtigste er måske, at I finder tiden til det. Først og fremmest kan du derfor starte med at finde en dato for, at der skal holdes date night. Ikke alle er lige spontane, og det kan give god mening, hvis der skal findes en babysitter, eller I begge har travle kalendere med opbookede weekender.

Planlæg en lækker menu

Om du selv, og måske sammen med din partner, vil være kok i eget køkken, eller om I vil bestille takeaway, så kan en saftig bøf og et glas vin, sushi eller noget helt tredje være en god ingrediens til en hyggelig aften. I kan gøre det mere intimt ved at tænde stearinlys og sætte noget stille musik på.

Lav en aktivitet

Hvad, aftenen ellers skal byde på, er op til jer, og hvad I har lyst til. Der er mange indslag at vælge imellem.

I kan sætte jer til rette i sofaen med en god film, popcorn og dynen, så der kommer rigtig hjemmebiografstemning over det. Vil I udfordre hinanden i et spil eller prøve kræfter med salsa? Så er det bare med at finde det frem.

Spice romantikken op i sengen

Hvis I trækker ind i sengen, når aftenen går på hæld, så er det måske tid til, at der kommer gang i lagnerne. Hvis I som par er kørt lidt fast i de samme rutiner, så kan denne aften måske være en god anledning til at blive inspireret til at spice sexlivet lidt op. Se mere her, og få inputs til eksempelvis nye stillinger, tantrasex, erotisk massage, eller hvad I nu har lyst til.

Share.

Leave A Reply