Tips til renovering af badeværelse

0

Badeværelset er stedet, hvor vi har mulighed for at være helt os selv og forkæle os selv. Badeværelset er et sted, hvor du kan lave din egen lille hjemmespa og gøre dig klar til at møde verdenen hver eneste dag. Et lækkert badeværelse er et sted, hvor du kan hente styrke og genoplade dig selv. Derfor er et lækkert badeværelse også rigtig vigtigt. Går du med tanker om et nyt badeværelse nær Hirtshals eller Hjørring? Kontakt murermester Rasmus Zielke for en løsning med lækre kvalitetsmaterialer.

De små detaljer

Når du renoverer badeværelse, er det med at have øje for de små detaljer. Sammen med din muremester bør du gennemgå planen for renoveringen fuldstændigt, før arbejdet sættes i gang. Tænk over hvilke møbler du gerne vil have på badeværelset, om du vil have et smukt mosaikspil i dine klinker, og hvordan der skal være plads til diverse produkter.

 

En fed trend, der generelt præger hele boligen, er det naturlige element. Lav plads til et par planter, installer et rainshower og belæg eventuelt gulvet i brusenichen med små runde sten.

En fornemmelse af luksus

Når du vælger dine materialer og møbler på badeværelset, er det en god idé at vælge kvalitetsmaterialer. Badeværelset er et vådrum, og derfor er det vigtigt, at dine møbler kan holde til at få fugt og blive våde. De lækre materialer vil også udstråle luksus og gøre badeværelset til et rum, hvor du har lyst til at opholde dig. Brug fine håndklæder, små grønne planter og et smukt spejl til at skabe en god stemning. Brug gerne væggen til at hænge et billede eller to. Grønne planter kan også hænge i loftet og skabe en luksuriøs stemning. Invester i et lækkert duftlys og en duftspreder, samt nogle lækre produkter der også er smukke at have stående fremme.

 

 

Share.

Leave A Reply