Tips til at øge værdien af dit hjem

0

Det kan være en god ide at sætte din bolig lidt stand, inden din bolig bliver sat til salg på markedet. Det kan være dyrt at sætte en bolig i stand, hvis du hyre håndværkere til opgaven, men det behøves du ikke nødvendigvis. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at bruge noget tid på, at pifte din bolig op ved selv at kaste dig ud i projektet. Du sparer på den måde en masse penge, og du kan samtidig risikere at din bolig bliver vurderet væsentligt højere.

Start i køkkenet

Et køkken kan hurtigt blive slidt ned, og hurtigt komme til at se ’dødt’ ud. Du kan derfor med fordel overveje at puste nyt liv i dit køkken, som formentlig vil øge prissætningen af din bolig.

Det kan give helt nyt liv til dit køkken, hvis blot du udskifter farverne på lågerne i dit køkken. Det kan du let gøre selv. Du skal blot slibe lågerne ned, hvorefter du skal grunde, herefter er du klar til at male lågerne lige præcis den farve du ønsker.

Du kan herefter overveje at udskifte grebene på skuffer og låger i køkkenet. Det er en lille ændring, som kan gøre en stor forskel.

Herefter kan du overveje at lege lidt med belysningen i dit køkken. Belysning betyder enormt meget, og derefter kan du ved en små justeringer, gøre rummet mere hyggeligt.

Soveværelse og stue

Både dit soveværelse og din stue vil udstråle noget helt andet, hvis du overvejer at male en af væggene i begge rum i en anden farve en blot hvid. Hvis du er rigtig kreativ og god med et tapet, så kan du overveje at tapetserer nogle af væggene, frem for at male. Det er en trend som har bredt sig en hel del gennem årene, og det er der god grund til.

Løft det udvendige udseende

Hvis du tilhører den gruppe af mennesker, som har et talent som tillader dig at være god med dine hænder, så bør du overveje at pifte din boligs udvendige udseende op. Mange boliger bliver i dag vurderet væsentligt lavere end ellers, grundet et tag som godt kunne bruge en ’update’. Det er en opgave som mange forbinder med enten store udgifter, eller som et arbejde som er umuligt at klare selv. Det er dog ikke tilfældet.

Hvis du overvejer at udskifte dit tag, kan du med stor fordel overveje et ståltag. Et ståltag er forholdsvist let at installere, det kan rent faktisk lægges direkte oven på dit gamle tag. Det sparer dig for en masse arbejde. Derudover er materialerne til et ståltag ikke særlig dyre. Du skal derfor blot købe plader som udgør ståltaget, og en Alulock stige, og så er du allerede godt på vej.

Et ståltag har en holdbarhed på mange år, og kommer ofte med en garanti på helt op til 40 år. Du kan derfor med ro i sindet investere i et ståltag, det bliver den næste ejer af din bolig glad for.

Efter færdiggørelsen af dine projekter, er du klar til at få vurderet din bolig, som du kan få gjort ganske gratis via Boligtilbolig.

Share.

Comments are closed.