Til husejeren: Ikke glem din kloak!

0

De fleste husejere har et stort fokus på netop de ting, som man kan se i hjemmet, og det betyder, at der er knap så meget opmærksomhed efterladt til de ting, som ikke er synlige for gæster osv. Her er kloakken et rigtigt godt eksempel, da husejere har det med at overse de gøremål, der eksisterer hertil. Desværre er kloakker ikke vedligeholdelsesfrie, og man kan dermed som husejer ikke tage fri fra tjansen, hvis man ønsker et velfungerende hjem. Klokken i din bolig består helt overordnet af de rør og brønde, der ligger under eller omkring dit hjem, og de er der, fordi de har til opgave at lede spildevand væk fra dit køkken og badeværelse. Ligeledes bidrager din kloak til et godt indeklima i din bolig, da den også leder regnvand væk fra din matrikel, og du undgår hermed fugt og skimmelsvamp.

Hvordan vedligeholder man en kloak?

Vil du gerne blive ved med at have en funktionsdygtig kloak, er det vigtigt, at du vedligeholder den. Det gør du ved jævnligt at tjekke den, så du er sikker på, at alt fungerer, som det skal. Man kan også få en en kloakmester ud, der kan spule hele kloaksystemet i gennem. Det anbefales, at man tager initiativ til dette en gang om året. Derudover er det ren og skær paratviden, at man ikke skal belaste rørene ved at smide større genstande i toilettet eller i risten. Alt andet end papir bør altså gå direkte til skraldespanden. Det betyder også, at væsker som maling, olie eller lignende heller ikke skal i kontakt med kloaksystemet.

Er du i tvivl? Tag straks kontakt til en kloakmester

Er du i tvivl om noget, eller oplever du en begyndende forstoppelse i kloakrørene, så tag straks kontakt til din lokale kloakmester. Leder du efter en kloakmester med fokus på kvalitet, og bor du i Varde, Billund, Esbjerg eller Grindsted – kontakt da Skamstrup.

 

 

Share.

Leave A Reply