Telefoni til dig der arbejder hjemmefra

0

Indhold på side:

Hvis der arbejdes hjemmefra, betyder det tit, at du har en rolle på arbejdet, der kræver, at du konstant er ved telefonen, og er klar til at tale med f.eks. kunder. Det er her, der nogle gange er en problematik: for skal du have en fastnettelefon, en ekstra mobiltelefon, eller en helt tredje mulighed?

Dual-sim mobiler

I flere af de nyere mobiltelefoner er der en funktion, der hedder dual-sim. Det giver dig muligheden for at have to forskellige simkort i den samme mobiltelefon. Så kan du altså både have dit eget simkort, hvor du betaler abonnementet, og et andet sim-kort, som bliver betalt af dit firma. På den måde kan du have en privat telefon og en firmatelefon i én.

Softphone

Dette er en lidt nyere teknologi, som måske ikke er så kendt endnu, men som faktisk er rigtig smart. Den kræver nemlig slet ingen mobiltelefon. Når du bruger softphone, kører din telefoni nemlig over en software på din computer, hvor du så ringer over internettet. For det første er det super smart, da du blot skal forbinde et headset til computeren, og så har du alt, hvad du skal bruge – men det kommer også med nogle rigtig billige løsninger, der kan være attraktive for din arbejdsgiver.

Hvis det lyder interessant, kan du se mere her om softphone.

Den gode gamle

Der er jo selvfølgelig også altid muligheden for en fastnettelefon. Så behøver intet af det køre hen over dine private telefon, hvor det let kan blive forvirrende mellem bekendte og klienter. Derfor kan det være meget rart, hvis det hele foregår separat, og det er jo meget let at gøre det vha. en fastnettelefon. Ellers kan du også skaffe dig en billig mobiltelefon, som kan fungere som telefon nummer to, som kunderne så kan ringe til i stedet.

Share.

Comments are closed.