Tag på opdagelse i Østeuropa i din fritid

0

Hvis du sidder og tænker over, hvor den næste af dine rejser går hen, og hvis du gerne vil opleve anderledes og traditionsrige kulturer – så overvej at tag på opdagelse i Østeuropa. Et besøg i nogle af de smukke lande i det østlige Europa giver dig mulighed for at opleve autentiske og traditionsrige kulturer og samfund. De gamle krigsramte storbyer emmer af historie og unikke kulturer, og hvert land skiller sig ud fra de andre på den ene eller den anden måde, og så er du sikker på, at endnu en af dine rejser bliver mindeværdig.

 

Besøg flotte, middelalderlige slotte i Dracula’s hjemland

Rumænien er indhyllet i en mystik fra gammel tid, og landet er fyldt af gamle, velbevarede slotte fra middelalderen. Et af de mest kendte er Dracula-slottet i Transsylvanien, hvor historien om vampyren stammer fra. Udover unikke, gamle slotte findes der mange andre, smukke steder i det østeuropæiske land, der tilbyder en livlig kultur og frodige naturområder.

 

Hop ned i en historisk tidslomme i Warszawa

Store dele af den polske hovedstad Warszawa blev ødelagt under 2. Verdenskrig, men de gamle bydele er blevet genopbygget, hvilket giver dig mulighed for at opleve de smukke gader og gamle bygninger. Det gamle Warszawa ligner umiddelbart et museum, og er da også kommet på UNESCO’s liste over verdensarv, men her bor altså helt almindelige polske borgere. Det er en unik by at besøge for kulturbegejstrede folk, og du vil med garanti blive imponeret over atmosfæren og de specielle og flotte gamle bygninger, der findes i byen.

 

Hop på et tog og bliv fragtet gennem Østeuropas mystik

En af de billigste og mest populære måder at opleve Østeuropas mystik er gennem Interrail. Ved at købe en Interrail billet og hoppe på et tog bliver du fragtet gennem både storbyer og storslået natur, og kan på den måde suge det hele til dig, mens toget kører gennem landskabet. Du hopper af og på som du lyster, og kan altså selv planlægge din rejse gennem det smukke og mystiske Østeuropa.

Share.

Leave A Reply