Tag noget af havehyggen med indenfor, når vejret er dårligt

0

Som bosat i Danmark er du måske indforstået med, at vejret ikke altid er lige tilregneligt. Du har måske også prøvet at måtte aflyse havehyggen på grund af regn, blæst eller andet ærgerligt sommervejr, og måske endda tænkt at det kunne være skønt, hvis havehyggen kunne tages med indenfor?

Grillhyggen

Hvis der er en ting, som mange forbinder med sommerhygge i haven, så er det måske grillen. Grillpølser, grøntsager, bøffer, lækkert brød og måske skumfiduser til dessert. Heldigvis er der en nem måde, du kan tage alle disser lækkerier med indenfor, når vejret beklageligvis ikke vil samarbejde. Med en elgrill fra Severin kan du nemt stille op til grillaften inde i køkkenet eller på spisebordet, og ellers gøre det du ville gøre ude i haven. Måske åbne en flaske vin, mens maden griller færdigt.

Det kan være, der skal skabes lidt stemning med stearinlys eller lignende, så der skabes en hyggelig fornemmelse til jeres indendørs grillhygge.

Brætspil og drinks

Mange af de andre ting, som du måske vil lave udenfor på en lun sommeraften, er måske virkeligheden ganske enkle at genskabe indendørs. Så må I blot tænke jer til den varme fornemmelse på huden, som huden efterlader inden den stiger ned bag træerne i horisonten. I kan eventuelt skrue lidt op for nogle af de andre sommerfornemmelser, der måske kan kompensere en smule. Invitér på brætspil og drinks og lav den ultimative sommerdrink med eller uden alkohol, der skriger af solskin og varme minder, mens der hygges indendørs med de bedste brætspil.

Hvis du ikke har en sommerdrink, du synes er passende, kan du jo eksperimenterer en smule med dine yndlingssommersmage og se, om du ikke finder på noget helt genialt til formålet. Hvis du er heldig, er der en dag, hvor vejret er helt perfekt til også at teste den sommerfølelse under åben himmel.

Share.

Leave A Reply