Stofgardiner har fået et comeback

0

De lange, flotte stofgardiner har for manges vedkommende været ude i kulden i en periode. Den minimalistiske stil har ikke altid inkluderet de voluminøse sider af indretningen, men her er tiderne skiftet. Stofgardiner omkring et vindue er meget iøjnefaldende og betyder meget for udtrykket i rummet, fordi de har så stor en flade. Med gardiner kan man let skifte farve og atmosfære i et rum, og det kan have næsten samme effekt, som hvis der blev tapetseret en væg.

Vælg gardiner, der passer til dit hjem

Når du vælger gardiner, så sætter de tonen for hele indretningen. Derfor er det vigtigt, at de passer godt ind i rummet, og at de f.eks. matcher med sofaen, sofapuden eller et gulvtæppe. Vælg én eller flere ting, som skal passe sammen med gardinerne i farven eller strukturen i stoffet. Den mere luksuriøse hotelstil er fremtrædende for indretningen for tiden, så vær ikke bange for, at det bliver for meget. Det må det godt. Hvis du vil have hotelstilen, så vælg tunge gardiner, eventuelt i velour, i mørke nuancer af grøn, blå, rød eller den farve, du nu synes passer til dit hjem. De kan gå fra væg til væg og fra loft til gulv. Er du ikke så meget til den tunge stil, så vælg et lyst sommerlook med hvide gardiner i hør eller bomuld. Det kan også have en stor effekt på rummet, så det får et blødt, hyggeligt og stilrent look.

Få hjælp til indretning med stofgardiner

Hvis du synes, det er for stor en mundfuld, at gå i gang med stofgardinerne selv, så er der hjælp at hente. For hvordan får man egentlig målt op korrekt, så man ikke ender med at skulle bytte gardinerne, eller selv klippe og sy for at få dem til at passe? Hos Gardinbussen kan du få besøg af en gardinkonsulent, som viser vareprøver frem og klarer opmålingen for dig – og dette er helt gratis. Derefter giver de dig et tilbud, som du frit kan takke nej til, uden det koster dig en krone. De har prisgaranti, så hvis du finder samme tilbud et andet sted til en billigere pris, så vil de matche denne pris og give dig yderligere 5% rabat. Vælger du at købe gardiner hos Gardinbussen, så kommer de også ud og monterer dem. Lettere bliver det ikke. Få et helt uforpligtende tilbud, og få nye gardiner til den bedste pris.

Share.

Leave A Reply