Stærke brands indenfor badeværelser

0

Hvad kendetegner et stærk brand for badeværelsesudstyr? Det kan være et spørgsmål med flere svar muligheder.. Hos flottebade.dk, finder du produkter, som er stærke brands, af flere forskellige årsager, som f.eks kendte mærkenavne, eller produkter af en høj kvalitet.

Kendte mærker på badeværelset

Stop en person på gaden, og få vedkommende til at nævne et mærke på et armatur, eller et badekar! De fleste vil nok kunne nævne et enkelt brand, eller to. Men det er de færreste, som kan nævne ret mange. Mærker som Ifö, Geberit, Grohe, Damixa, Børma og Vola, er sandsynligvis nogle af de navne, som vil blive nævnt.. Fordi de er udbredte, godt markedsførte og har været på markedet i mange år.

Ukendte navne med stærke brands

En ting er de mærker, som vi kender i Danmark.. I andre lande, er det nogle andre brands, som er de kendte. Hos FlotteBade.dk, har vi kontakt til en række udenlandske producenter, som i mange andre lande, er kendte som stors brands. Vi kan for eksempel nævne bruseafskærmninger fra Breuer i Tyskland. Eller armaturer og brusere fra Newform, eller Paffoni i Italien. Spabade og badekar fra Neptun i Sverige og mange flere.

Hvad gør et brand stærkt

Høj kendskabsgrad, er den største grund til, at man kan kalde et brand for stærk. Men det handler også om, I hvilke kredse produktet er kendt. Mange fagfolk kender mærker, som ikke er kendte i den brede befolkning.. Her er det ofte kvaliteten af produktet, som gør det kendt. Således kan produkter af høj holdbarhed, enkel betjening, eller høj designmæssig kvalitet, også betegnes som stærke brands. Hos FlotteBade.dk, lægger vi mest vægt på denne form for branding.. Vores produkter skal være kendetegnet ved, at de kan noget ekstra.. så funktion, kvalitet, holdbarhed og design kommer før navnet på produktet. Meget ofte vil det give dig mulighed for at få et produkt, som er af mindst lige så god kvalitet, som de mere kendte mærker.

Share.

Comments are closed.