Spar penge med forebyggende kloakrensning

0

Indhold på side:

Det er nok de færreste af os der tænker over, hvad der i virkeligheden kan sætte sig fast i afløbet og i kloakken af skidt, sæberester, fedtstoffer, hår og andet møg før det er for sent. Det er oftest først når kloakken er tilstoppet, at en slamsuger bliver tilkaldt for at få foretaget en kloakrensning. Der er dog penge at spare i det lange løb, hvis man vælger at få foretaget en forebyggende kloakrensning.

 

Der findes tre generelle grunde til at få en kloakrens:

  1. Hvis toilettet eller kloakken er stoppet.
  2. Hvis afløbet i køkkenet eller på badeværelset er tilstoppet.
  3. Hvis vasken er tilstoppet.

Forskellige typer af kloakrens

Når kloakken skal renses, er det vigtigt, at det bliver gjort på den måde, der er mest hensigtsmæssig i forhold til dit problem, da det ellers kan gøre mere skade end gavn på blandt andet rørene. Når der tales om kloakrens, er der hovedsageligt to typer:

  1. Kloakspuling: Her vil en højtryksrenser vil spule vand ned i kloakken med meget højt tryk for at fjerne mindre skidt og andre aflejringer, der kan være dannet.
  2. Slamsugning: Her bliver alt affald og skidtaflejringer suget ud af kloakken på en lidt grovere måde end ved en kloakspuling.

 

En kloakrensning kan også bestå af begge typer af rensning alt efter, hvilket problem der skal løses. Dette vil din lokale slamsuger kunne vejlede dig om. Hvis du for eksempel bor i Køge, Roskilde eller et andet sted på Sjælland, så er der forskellige firmaer, der tilbyder kloakrensning, mens der selvfølgelig også findes andre firmaer andre steder i landet.

 

Det bedste råd: forebyggende kloakrensning

Selvom forebyggende behandlinger umiddelbart kan virke ligegyldige lige indtil problemet opstår, så er der penge at spare i det lange løb, hvis du vælger at få foretaget en kloakrensning en gang om året eller hvert andet år. Behandlingen er med til at forebygge:

  • At din vask, dit toilet eller afløb tilstopper
  • At spare dig fra lugtgener
  • At du ikke pludselig står og skal have akut fat i en slamsuger
  • At mindre reparationer kan blive opdaget i god tid, sådan at de ikke udvikler sig

 

Share.

Leave A Reply