Spar på varmeregningen og isoler dit hus

0

Går du og undrer dig over, hvorfor din varmeregning er så høj, og har du lyst til at spare penge i det lange løb? Det er ikke kun på varmeregningen, du kan hente penge, men din salgsværdi af dit hus vil også stige, når du får den rette isolering. Hos Dansk Isolering til byder de forskellige former for isolering af bolig. Hvis du går og overvejer, hvilken form for isolering der vil være bedst, hvor du bor, kan de med garanti give dig den bedste rådgivning, så du finder den perfekte løsning. Hvis du er i tvivl, om dit hus er godt nok isoleret, kan du altid få det, de kalder et ’isoleringstjek’, hvor deres energikonsulent kommer og måler op og tjekker den eventuelle eksisterende isolering, og laver et samlet tilbud, som er gratis og uforpligtende.

 

Mange forskellige typer af isolering

Der findes et hav af forskellige typer af isolering. Både det materiale, som Dansk Isolering bruger, men også hvordan der isoleres, og hvor der isoleres. Dansk Isolerings primære materiale til isolering er Rockwool granulat, Isover granulat eller papiruld, som giver de bedste resultater. Hos Dansk Isolering tilbyder de både loftisolering, hulmursisolering, lydisolering og andre tekniske isolering, som f.eks. isolering af varmeanlæg eller rørisolering. Så du har mulighed for at finde den løsning, der passer til lige netop dit behov.

 

Hvad skal du gøre?

Det eneste du skal gøre, er i samarbejde med energikonsulenten at vælge, hvilken type af isolering du helst fortrækker, og selvfølgelig udpege de steder, hvor der skal isoleres – så sørger Dansk Isolering for resten. På den måde bliver du klar til at spare penge på varmeregning og samtidig tage et ansvar for miljøet, så dit hus har den bedste energiklasse. Det vil øge din livskvalitet hele året rundt og give god samvittighed.

Share.

Comments are closed.