Her er smykkerne, alle kvinder bør eje

0

De fleste kvinder har smykker som en fast del af garderoben. Det er en god måde at pifte ethvert ouftit op og samtidig kan man lege med forskellige stile og lave sit eget personlige udtryk. Men ser smykkeskrinet en anelse tomt og kedeligt ud for tiden? Så er det måske på tide at skifte lidt ud og få nye, lækre smykker i repertoiret. Herunder får du lidt ekstra inspiration til det mest trendy bling-bling, så du ved, hvad du skal gå efter, når du skal gøre dit næste smykkekøb.

De 5 bedste smykketrends

  1. Statement øreringe. Med store, statement øreringe i vilde former eller farver kan du pifte selv det mest enkle look op og virkelig skille dig ud.
  2. En over-the-top ring. Dette er et must, hvis du kan lide et diva og glamourøst look. En sådan ring kan nemlig tiltrække meget opmærksomhed.
  3. Eller armbånd, som det hedder på dansk. De er perfekt til at sammensætte mange forskellige farver og stilarter af armbånd til din helt egen perfekte kombination.
  4. Små ørestikker. Det er særligt vigtigt at have en masse små ørestikker, hvis du har mange huller i ørerne. Det giver mange muligheder for at lege med styling, da du selv kan kombinere dem på kryds og tværs.
  5. Vintage-smykket. Hvis du er så heldig at finde det perfekte vintage-smykke, så skal du bare slå til med det samme. Det er højst sandsynligt noget, der er klassisk og aldrig vil gå af mode. Samtidig er det noget, som ikke alle kan få fat i, og dit lokk vil derfor være helt unikt.

Gør en god investering

Hvis du er på udkig efter dit næste perfekte smykke til samlingen, så er det en god idé at investere lidt tid i din søgen, hvis det skal være det helt rigtige. Hvad enten du går efter de nyeste trends eller noget mere klassisk, så kan du læse mere her.

Share.

Leave A Reply