De små ting – som afgør stemningen i indretningen

0

Der skal ikke meget til, før et hus bliver til et hjem. Det kræver dog lidt mere, end bare at fylde en bolig op med møbler. Det er de små ting, der giver huset en hjemlig og personlig følelse, og det er dem der er med til at definere hjemmet og skabe liv i rummene. Selv nogle helt simple nips kan gøre det. Hvad end det er en lysestage på sofabordet eller et fint ornament i vinduet, er alle disse detaljer med til at skabe et personligt og hyggeligt hjem. Den perfekte måde at sætte sit eget præg på, er ved hjælp af de små ting. Det er typisk disse der har den største betydning, og dem der viser hvilken type person der bor i et hjem.

Det kan være små detaljer som en bestemt farve på værelset, den måde man har valgt at pynte sin vindueskarm, eller hvordan man har organiseret sin bogreol. Alle disse ting er hvad der skaber husets blikfang og den ønskede stemning i rummet, og det er derfor vigtigt at man vælger dem med omhu.

Har du brug for en House Doctor?

Siden sin oprindelse er House Doctor blevet et både velkendt og elsket mærke, der har sat sit præg i mange danske samt internationale hjem. Deres sortiment består af en bred række af mange forskellige produkter, der med sine varierende materialer, former og farver, kan kombineres på et utal af måder, så der er noget der tilpasser sig enhver stil. House Doctor er kendt for at have øje for detaljer, og er derfor det perfekte match til den boliginteresserede, der gerne vil give indretningen lige dét ekstra.

Blandt House Doctors nipssortiment findes blandt andet et stort udvalg af produkter fremstillet i glas. De har blandt andet mange forskellige vaser i både almindeligt såvel som farvet glas, og de fås i alverdens former og størrelser. Derudover tilbyder de flere slags udstillingsskabe, der giver rig mulighed for at udtrykke sig på sjove og kreative måder.

Noget andet du kan få hos House Doctor er skulpturer. Fremstillet i alt fra metal til glas, er der nok at vælge imellem, og de kan placeres overalt i hjemmet, fra opgangen til soveværelset.

Giv din bolig personlighed med Bloomingville

Alle med sans for boligindretning ved, at når det kommer til lige præcis dette, så er Bloomingville ekspert. Med deres årlige kollektioner holder de sig altid indenfor den nyeste mode, samtidig med at de formår at sætte sit helt eget præg på deres varer. Præcis som med House Doctor, består Bloomingvilles sortiment af alverdens forskellige produkter, så de tilpasser sig enhver personlighed.

Selvom efteråret bringer masser af kulde med sig, er det også tiden med de mange varme og gyldne farver, og det er også noget der går igen hos Bloomingville. For noget der især har præget deres nye AW18 kollektion, er farven guld. Med alt fra fade og servietholdere til krukker og detaljer på pudebetræk, passer det helt perfekt sammen med tidens trends.

Når nu vi snakker om efterår og farver, er en stor del af Bloomingvilles sortiment baseret på naturlige materialer og farver. Det kommer blandt andet til udtryk i deres store udvalg af krukker og vaser, der netop har en naturlig og rå vibe over sig. Som sagt er de små ting der gælder, så kunne man måske tænke sig noget der skaber en ekstra detalje, tilbyder de et sødt lille ophæng eller en trækurv.

Hvad end der definere din personlige stil, er der blandt disse to mærker et utal af muligheder, der kan være med til at kreere din næste bolig. Med plads til udfoldelse og kreativ tænkning, tilbyder de produkter der stemmer overens med nutidens trends, samt klassiske designs der bare aldrig bliver gamle. Du kan se flere produkter fra House Doctor og Bloomingville her.

Share.

Leave A Reply