Skift de gamle vinduer ud med energirigtige vinduer

0

Hvis du bekymrer dig om miljøet, dit helbred og din pengepung, er det en god ide at skifte dine gamle vinduer ud med lavenergivinduer. Det vil skåne miljøet og spare dig mange penge på elregningen. Desuden vil du opleve en forbedring af husets indeklima og ikke længere føle træk eller kuldenedslag fra vinduerne.

brugte vinduer

Mange fordele ved at vælge energirigtige vinduer

Helt op til 7% af det samlede energiforbrug i Danmark skyldes dårligt isolerede vinduer, så det har også stor betydning for din elregning. Lavenergivinduer er inddelt i energimærke A, B eller C, hvor A er den bedste. Ved at skifte dine gamle vinduer i parcelhuset ud med lavenergivinduer med energimærke A, vil du kunne spare op til 10.000 kr. på din årlige elregning – efter 20 år er det en besparelse på op mod 200.000 kr. Hvis du vælger at skifte dine gamle vinduer ud med lavenergivinduer, er det en fordel af investere i god kvalitet. Det kan betale sig at investere i de bedste vinduer på markedet. Vinduer med energimærke A er typisk en bedre investering, da de vil tjene sig bedre og hurtigere ind end vinduer i lavere energiklasser.

Find et udvalg af vinduer online

Afhængigt af dit budget kan du få lavenergivinduer i mange forskellige varianter og materialer som bl.a. træ, aluminium og plastik. Både lavenergivinduer i aluminium og træ er modstandsdygtige over for al slags vejr og kræver derfor ikke særlig vedligeholdelse. Det samme gælder vinduer i plastik, som overhovedet ingen vedligeholdelse kræver. Kombinerede træ- og aluminiumsvinduer har en lidt højere pris end vinduer af andre materialer, men kan både passe til et moderne byggeri og til renovering af et ældre hus. Desuden sparer du tid og penge til vedligeholdelse af vinduerne ved at vælge træ-/aluminium, og det er derfor det mest økonomiske valg på lang sigt. Hvis du gerne vil vide mere om lavenergivinduer, kan du besøge Bango.dk, der har Danmarks største udvalg.

Share.

Leave A Reply