Der skal være synergi i hele din indretning

0

En stor del af boligindretning er, at sikre, at din indretning kan bryste sig af, at have synergi på tværs af hele linjen – det er ikke blot noget, der gør sig gældende for hvert enkelt lokale, men derimod på tværs af hele boligen. Derfor skal der være sammenhæng mellem farver og materialer, din sofa skal passe til dine lamper og dine hylder skal stå godt sammen med din seng – hvis du leder efter nye hylder, så find flotte hylder her eller en ny seng, så find udvalget her.

Det er set rigtig mange gange, at danskerne indretter sig med møbler og interiør, der hver for sig har et glimrende og moderne design, men som ganske enkelt ikke passer sammen, når de placeres ved siden af hinanden. Det er lige netop det, du skal sørge for at undgå, når du indretter din bolig. Derfor skal det også understreges, at det er farligt, at du leger med at blande for mange stilarter, da det vil komme til at skabe et underligt og knap så gennemtænkt udtryk.

Hold altid op mod din eksisterende indretning, når du køber nyt

Hvis du har intentioner om, at skulle købe nye møbler eller nyt interiør til din bolig, så er det vigtigt, at du altid sørger for at holde disse nye produkter op mod din eksisterende indretning. Det er med til at sikre, at du ikke ender med at blande for mange farver, stilarter og materialer – og dermed også skaber en indretning, der generelt set vil være for rodet at se på. Oftest kræver det ikke mere end, at du blot overvejer et kort øjeblik forinden dit endelige køb.

Ovenstående er ikke ensbetydende med, at du ikke kan tillade dig at blande flere stilarter. Det kan være fantastisk smukt, at du skaber noget, der står i stærk kontrast til hinanden, men her er hemmeligheden at finde den rette balance, da det naturligvis hurtigt kan vise sig at blive for meget at det gode. I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at det er egne præferencer, der dikterer dette – også selvom det ikke er altid, at man selv opdager det.

Du bør fokusere på én eller få stilarter

Når du skal indrette din bolig, så bør du fokusere på enten én eller derimod ganske få stilarter. Det er naturligvis noget, der er med til at sikre, at du får en mere stilren indretning, der byder på synergi på tværs af hele din bolig. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du har et stort eller småt budget, du kan allokere til at investere i møbler, interiør, maling og andet, der har indflydelse på din indretning.

Hvis du f.eks. har et soveværelse, der i høj grad bærer præg af naturtræ, så kan det virke ugennemtænkt, at du i stuen har sortmalet træ over det hele. Det er netop sådanne detaljer, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at kunne skabe en indretning, der kan bryste sig af, at være streamlinet fra start til slut.

Share.

Leave A Reply