Hvad skal sommerferien i 2020 bruges på?

0

Tiden går stærkt. Vi er så småt landet i februar, og du har det nok som de fleste andre – du føler 2019 var i går, og starten af 2020 er altså føjet afsted. Det betyder at du snart skal begynde at gøre dig overvejelser omkring sommerferien. Hvor går den hen? Og hvad skal den koste? Mon der er penge til at trække familien med over grænsen? Det kan være svært at finde økonomi til sommerferien, og det er også okay. Man behøver ikke at være afsted hvert år. Hvis ikke det bliver til en ferie i udlandet, så er det alligevel en god idé at komme lidt væk til et andet sted i Danmark, eller i hvert fald have planlagt nogle aktiviteter. Nogen bruger også sommerferien på en masse praktisk. Sommerferien er også en rigtig god tid til at få ordnet haven og andre ting på huset. De penge man sparer ved ikke at tage på sommerferie, kan måske bruges på at forbedre huset en smule. Det skal på ingen måde være dyre renoveringer, for så kunne man jo lige så godt være taget på ferie – selvom det nok ikke kan sammenlignes rent værdimæssigt. Men hvis man skal gøre det bare lidt hyggeligt at blive hjemme, så må man også gøre en lille indsats. Nu har vi jo sådanne lange og dejlige sommeraftener i Danmark, hvorfor man med fordel kunne investere i en overdækning af terrassen, således disse aftenener kan udnyttes til fulde. Det er ikke nødvendigvis en stor investering. Man kan sagtens få overdækning, som ikke er en udbygning, men derimod et sejl man trækker hen over.

Nyd den danske sommer med klassisk danske aktiviteter

Når nu man bliver hjemme i Danmark, så skal der selvfølgelig også ske et eller andet. Vi har som regel en nydelig sommer, og hvis vi er heldige, så er vejret også med os for det meste. Vi har været heldige de seneste par, hvor vi faktisk har haft nogle rigtige dejlige og varme somre. Så lad os håbe, at det vil fortsætte i 2020. Men hvad skal man få tiden til at gå med herhjemme?
Man kan f.eks. køre gokart. Gokart er for hele familien, og man kan bruge mange timer på at suse rundt på de fede baner. Man kan også bruge en del tid ved stranden. Vi har nogle flotte strande i Danmark, og hvis vejret er til det, så kan en tur på stranden være en god familie aktivitet.
Begge af ovenstående aktiviteter kan jo også udføres i mens man er i sommerhus. Det koster ikke meget at leje et mindre sommerhus her i Danmark, og bare det at komme lidt væk kan være en befrielse.

Det vigtigste er samvær

Hvad end du ender med at bruge din sommerferie på, så er det vigtigste at du bruger tiden med dine venner og familie. En god sommer er ikke nødvendigvis en sommer fyldt med en masse adrenalinsusende aktiviteter og rejser. En god sommer kan sagtens være afslappende med de tætteste venner og familie. Det er også meget subjektivt, hvad en god sommer er. For dig kan det måske være at falde helt ned på jorden igen, hvis nu du har været stresset. Så alt i alt, er det altså DIN sommer, og dine aktiviteter!

 

 

 

Share.

Comments are closed.