Dette skal du være opmærksom på, når du skal købe en ny varmepumpe

0

Hvis du også synes, at det er lidt håbløst at finde rundt i, hvis du skal anskaffe dig en ny varmepumpe, så læs med her og få 7 gode råd til når du skal købe en ny varmepumpe:

7 gode råd til varmepumper

  1. Sørg for at bruge en installatør som har godt forstand på sit erhverv. Det er nemlig vigtigt, at varmepumpen bliver sat korrekt op, og at installatøren har forstand på hvad han/hun laver. Et godt bud på et ordentligt firma der Har stor erfaring med montering af varmepumper kunne f.eks. være Uhe Smedie. Så hvis du er bosat i nærheden af enten Give, Brande eller Billund så vælg Uhe Smedie. De har nemlig stor erfaring med montering af varmepumper.
  2. Sørg for at vælge en varmepumpe der er på Energistyrelsens liste over energimærkede varmepumper.
  3. Tjek varmepumpens SCOP. Det viser hvor høj en energieffektivitet din varmepumpe har over et helt år. Jo højere SCOP varmepumpen har, jo bedre er varmepumpen til at producere varme.
  4. Sørg for at vælge en varmepumpe med behovsstyring. Dette betyder, at din varmepumpe tilpasser sin kapacitet helt efter dit forbrug.
  5. Tjek hvilken udendørstemperatur din varmepumpe er beregnet til. Den skal kunne klare en temperatur på mellem -15 og -30 grader.
  6. Sørg for at varmepumpen har akkumuleringstank, hvis din nye varmepumpe skal opvarme vand til radiatorer og brugsvand. En akkumuleringstank betyder, at varmepumpen sørger for hele tiden at holde vandet i tanken varmt, så det konstant er klar til brug og ikke først skal til at varmes op.
  7. Sæt evt. en ekstra energimåler og temperaturmåler til at overvåge driften. Hvis dit forbrug er højere end 3000 kWh er det faktisk et krav at have en ekstra energimåler. Med den ekstra energimåler kan du se hvor meget strøm der går til for at varme dit hus med varmepumpen.
Share.

Comments are closed.