Skal du renovere dit hus?

0

Om du skal ombygge din bolig er en stor beslutning at tage. Der mange ting at tage i betragtning ved et valg om renovering. Er man en privatperson er det god idé at vælge et firma med erfarne medarbejdere, der kender byggeprocesser og beslutningsprocesserne ud og ind. Man skal både tage hensyn til tilladelser, pris, materialer, det arkitektoniske, kvalitet og beliggenhed for byggefirmaet. Er du eksempelvis bosat på i Roskilde på Sjælland, er det en god idé at foretage noget research om muligheder i nærheden, og vælge et lokalt firma som Nels Rasmussens Tømrer- & Snedkerfirma, der netop har lokation i Roskilde. Derefter kan man se, hvad firmaet tilbyder af services og om det passer til lige netop dit behov.

Fra bindingsværk til plankegulv

Nels Rasmussens firma tilbyder eksempelvis en bred vifte af services, da det er et firma bestående af en tømrer og en snedker, der sammen kan give en alsidig løsning. Det er et firma, der bygger på erfaring i over mere end 40 år og viden indenfor deres fag, hvilket gør at man får en kyndig guidning i det projekt, man ønsker at få løst. Derfor er dialog med kunden en kernefaktor i deres arbejdsgang, og man får en medbestemmelse sammen med gensidig tillid ved at vælge et firma som dem. Eftersom de er fra to fagligheder har de ekspertise i alt fra at reparere 200 år gamle bindingsværkshuse til at lægge et helt nyt plankegulv i det moderne hjem. Det kommer an på kundens ønske og behov, hvad de kan tilbyde. 

Hvordan finder jeg ud af, om det dækker mit behov?

Nels Rasmussen Tømrer- & Snedkerfirma tilbyder mange typer reparationer eller renoveringer. Og som de fleste andre tømrerfirmaer, kræver det blot at man ringer eller besøge deres hjemmeside, hvis man ønsker at høre nærmere om muligheder for at få løst et problem. Så kommer de forbi til et uforpligtende besøg med et tilbud, der er fornuftigt. De laver døre og vinduer, badeværelser, tagdækning, gulvlægning og gulvbehandling, køkkener, reparation af parketgulve og forskellige forsikringssager som eksempelvis reparationer efter et indbrud eller lignende. Så hvis man er bosat på Sjælland, og har et renoveringsprojekt kunne de være en oplagt mulighed at undersøge.

Share.

Leave A Reply