Skal du flytte? Dette er værd at huske på!

0

Når man skal flytte, hvad enten det er mellem Skive og Roslev, København og Århus, Vejle og Esbjerg, eller måske et helt andet sted, kan der ofte være mange praktiske ting at huske på, overveje og ordne. Desuden kan alt dette være vanskeligt at have overblik over, når man står midt i flytningen med både adskilte møbler, tunge flyttekasser og diverse roderier. Her får du fire gode råd til når du skal til at i gang med den helt store flytning fra én bolig til en anden.

  1. Start ud med at lave en liste og kryds af undervejs. Dette kan give dig et overblik over de mange ting, du skal huske at få ordnet både før, under og efter flytningen.

  2. Sørg for at din nye bolig er klar til indflytning. Dette kan eksempelvis være ved at rengøre køkkenskabene, så glas og tallerkener kan stilles direkte ind på hylderne, når du ankommer i din nye bolig, eller det kan være at få en entreprenør ved Skive til at kigge forbi og slibe dine nye gulve, så de er flotte og klar, inden dine møbler kommer på plads.

  3. Pak en flyttetaske. Midt i flytningen har man ofte glemt hvor man pakkede sin tandbørste eller lignende, hvorfor det kan være en god idé at pakke en taske eller rygsæk til netop tandbørsten, pillerne, telefonopladeren, en rulle toiletpapir, og andre helt essentielle ting. På den måde står du ikke pludselig og mangler noget, og kan derved undgå at skulle kigge en masse flyttekasser igennem, blot for at finde tandpastaen.

  4. Flyt de store møbler ind først – dernæst flyttekasser og småting. Dette kan medvirke til at du starter med at få fundamentet i de pågældende rum i din nye bolig op at stå først, samt får skabt overblik over, hvad der skal stå hvor.

Share.

Leave A Reply