Skab en personlig plakatvæg i hjemmet

0

De fleste mennesker bruger meget tid i hjemmet, og derfor ønsker man i mange tilfælde, at det er indrettet pænt og behageligt. Man vil gerne indrette efter tidens store trends, og derfor skal man være klar på at ændre i sin indretning. Lige for tiden hitter plakatvægge og store plakater eksempelvis, når det kommer til indretning af et moderne hjem.

 

Skab harmoni

Hvis man vil hoppe med på plakat-bølgen, handler det om at vælge plakater, som passer godt sammen, og vil passe ind i sin allerede eksisterende indretning. Det kan eksempelvis gøres med dæmpede farver, eller hvor én farve, går igen på alle plakaterne. Derudover er det en god idé, hvis man vælger samme farve ramme til alle plakaterne, da det vil give en ro og samtidig en god kontrast. Man kan vælge at blande plakaterne i forskellige størrelser, så væggen bliver dynamisk at se på.

 

Hvilke motiver der skal være på plakaterne, er helt op til ens selv at bestemme. Det kan være, at man rejser meget, og derfor finder nogle lidt anderledes plakaterne, som betyder noget for en. Det kan være, at man får lavet et billede af ens fødeby eller land, som man vil have op at hænge. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Slip kreativiteten løs

Selvom man har denne plakatvæg i hjemmet i dag, vil man aldrig komme til at have den samme, da man kan personalisere og vælge lige præcis de plakater, som man selv synes er fede og flotte. På den måde kan man nemt distancere sig fra hinandens plakatvægge og give indretningen et personligt præg. Det er også det, som det hele handler om – at skabe en plakatvæg, som passer ind i lige præcis dit hjem. Dette gælder både hvad angår farver, størrelse, placering og motiver. På den måde, vil plakatvæggen falde naturligt ind i indretningen, og man vi have noget helt unikt.

Share.

Leave A Reply