Skab en ny bolig med få nye møbler

0

Det kan være fristende at rive teltpælene op og flytte, så der kan ske noget nyt i hverdagen, og man kan få en ny base. Men det kan være en bekostelig affære, og det koster også i tid og besvær. Det er dog ikke altid nødvendigt at flytte, for at man kan opnå den gode følelse af at starte på en frisk. Dette kan du gøre ved at udskifte få af dine møbler og tilføje nogle andre accessories til dit hjem. Måske de nye møbler giver anledning til, at du også flytter lidt om i stuen for eksempel.

Start i stuen – få en god følelse i sofaen

Et sted mange godt kan lide at smide sig, når de kommer hjem, er i sofaen. Det kan være, at det netop er en ny sofa, der blandt andet skal til, for at du kan opnå det skift, du ønsker. Det er typisk et sted, man tilbringer meget tid, og derfor også et sted, man vil lægge mærke til, at der er sket en ændring. Har du et køkkenalrum, vil sådan noget som spisebord og stole være oplagte at kigge på. Hvis disse møbler virker som store poster i budgettet, kan du gøre det, at du sælger dem videre, og dermed kan du bruge pengene til de nye møbler. Hvis du for eksempel tænker, at der ikke er nogle penge at hente i dine gamle møbler, kan du donere dem til genbrug, og dermed tager du højde for miljøet – i stedet for bare at smide ud.

Handel lokalt – støt dit lokalsamfund

Leder du for eksempel efter møbler i Ringsted, kan du søge og finde de muligheder, der er i byen og i omegnen af byen. På den måde kan du støtte dit lokalsamfund, og du kan føle en større samhørighed med dine omgivelser og din by. Dette kan være med til at understrege følelsen af ikke at ville flytte men blot at flytte om og at tilføje nye møbler til din bolig, så du (gen)finder glæden ved din bolig.

Share.

Leave A Reply