Skab hygge med gardiner i dit hjem

0

Det er blevet mere tilladt at få mere hygge ind i de danske hjem igen. Og i forhold til hygge taler vi ikke kun om lækre madvarer men også hygge i boligindretningen. Det betyder, at det ikke kun er hvide vægge, lyse gulve, tomme vægge og lignende, og det minimalistiske udtryk, som er den dominerende tendens. Der er plads til at sprede hygge med diverse boligtilbehør blandt andet gardiner.

 

Rustne farver, gardiner og mørkere træsorter vinder frem

En af de nyere modetendenser i den danske boligindretning er at få mere farve ind i indretningen – også de mørkere af slagsen, som kan skabe en hyggelig stemning. Det kommer til udtryk i rustne farver på væggene eller grøn eller lilla, som også er nyere farver på væggene i de danske hjem. Og så er der flere der vælger egetræ i mørkere træsorter eller teaktræ til hjemmet. Desuden er gardiner også blevet mere in. Bor du i nærheden af Varde eller Esbjerg, kan du få alle former for gardiner i høj kvalitet her. Leverandøren leverer og monterer gardinerne.

 

Typer af gardiner

Af gardintyper du kan få er blandt andet:

  • Traditionelle gardiner som hænger ned langs siderne på vinduerne og kan trækkes fra og for
  • Lameller
  • Rullegardiner

De traditionelle gardiner kan fås i alverdens farver, mønstre og materialer. Især velour er blevet moderne igen – også som gardiner, stof til sofa og lignende. Lameller fungerer mere som en lysdæmper, da de regulerer lysstyrken, men altså ikke holder den helt ude. Så skal du have gardiner i et soverum, er disse ikke det oplagte valg. Rullegardiner er nemme at betjene og kan fås med mørklægning.

Derudover kan du også få insektnet, som er godt til de varme sommeraftner, hvor der kan komme mange myg ind. Med et insektnet kan du i højere grad holde insekter ude af boligen.

 

Share.

Leave A Reply