Skab et lækkert hjem der emmer af design

0

Når du skal designe dit hjem, er der naturligvis en del valgmuligheder. Ja, der er jo sådan set alle muligheder i verden. Derfor er det vigtig at sætte sig ned og tænke sig rigtig godt om. Det er trods alt dit hjem, du er ved at designe. Et hjem, du skal føle dig tryg i. Et hjem, der ser lækkert ud. Et hjem, der føles som dit hjem.

Hvad siger din mavefornemmelse dig?

Når du skal finde dit nye hus eller lejlighed, kan du som regel mærke i maven, om det er det rigtige sted. Eller det vil sige, du kan som regel mærke, hvis der er noget, der er helt galt. På samme måde, skal du designe dit hus efter din mavefornemmelse. Hvad føles godt i maven? Er det en modig farve på væggene? Er det plads til masser af gæster? Er det ideen om at skabe et hjem, der giver dig følelsen af at være på dit yndlingssted i verden?

Hvis du for eksempel elsker New York, kan du få et stilrent og lækkert epoxygulv, der på mange måder giver et hint af New Yorks stilrene design. Du kan tjekke epoxy gulv pris ud ved at trykke på linket.

Tænk noget personligt ind i dit hjem

Når du bladrer igennem diverse boligmagasiner, er det let at drømme sig væk til et lækket designerhjem. Men der skal altså være et personligt element i dit hjem. Ellers kan det hurtigt blive meget tomt, selvom der er fyldt med ting.

Det personlige element kan være alle mulige forskellige ting. Det skal blot være noget, der minder dig om det, der gør dig til dig. Eller måske endda det, der gør jer til jer. Måske er det et billede. Måske er det et spisebord. Måske er det noget helt tredje. Så længe du kan kigge på det og tænke, det her, det gør det her sted, som jeg ejer, til mit hjem.

Share.

Comments are closed.